TUĞLA YÜKLÜ TIR ALEV ALEV YANDI

Siverek- Diyarbakır Karayolunda meydana gelen trafik kazasında 10 metrelik köprüden aşağı yuvarlanan tuğla yüklü TIR alev alev yandı.

TUĞLA YÜKLÜ TIR ALEV ALEV YANDI
11 Mart 2013 - 21:21

 


ŞANLIURFA- Siverek- Diyarbakır Karayolunun 2. kilometresinde bu akşam saat 21.45 sıralarında meydana gelen trafik kazasında tuğla yüklü TIR, araç sürücüsünün araç hâkimiyetini kaybetmesi sonucu yolun karşı tarafına geçerek yaklaşık 10 metrelik köprüden aşağı düşerek alev alev yandı.


 


Alınan bilgilere göre, Diyarbakır İstikametinden Siverek istikametine gitmekte olan Ayhan Serter yönetimindeki 31 D 8605 plakalı tuğla yüklü TIR, araç sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu karşı yola geçerek yaklaşık 10 metre yüksekliğindeki köprüden aşağı uçarak alev aldı. Sürücü Ayhan Serter, yanmakta olan araçtan son anda kendini dışarı atıp kurtulurken, araç alev alev yanarak kullanılamaz hale geldi. Kazayı fark eden vatandaşlar durumu jandarma ve polis ekiplerine bildirmesi sonucu kaza yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye sevk edildi. Kaza yerine gelen itfaiye ekipleri yangını kontrol altına alırken, jandarma ve polis trafik akışını kontrollü olarak sağladı. Kazada hafif şekilde yaralanan araç sürücüsü Ayhan Serter, ambulans ile Siverek Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

www.siverekgenclik.com


 
















SİVEREK'TE TIR ALEV ALEV YANDI ile siverekgenclik


Bu haber 3476 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması