Toplu Mesaj İle Aracı Olmadan Direkt Olarak Bilgi gönderimi Sağlanır

Toplu mesaj gönderme işlemlerinde yurt içi ve yurt dışı tüm numaralara işlem uygulanabilmekte ve mesaj gönderilebilmektedir.

Toplu Mesaj İle Aracı Olmadan Direkt Olarak Bilgi gönderimi Sağlanır
07 Aralık 2015 - 07:27

Firmalar ve kurumlar yaptıkları işlemlerin, kampanyaların ve her türlü bilginin doğru ve hızlı bir şekilde hedef kitlesine ulaşması için toplu mesaj gönderme yolunu seçmektedir. Toplu mesaj ile bilgilerin geçilmesi hem hız yönünden hem de güvenli bilgi ulaşımı yönünden oldukça avantajlı bir durum sağlarken toplu mesaj gönderme fiyat oranları ile de firmalara ve her türlü kuruma oldukça avantajlı durumlar sağlamaktadır. Herhangi bir bilginin direkt olarak insanlara ulaşmasını sağlayan ve bilgi ile bilgi alanın arasında farklı bir araç olmasının önüne geçen toplu mesaj bilgilendirme işlemleri oldukça akılda kalan ve doğru şekilde insanlara ulaşılmasını sağlayan bir yol oluşturmaktadır. Toplu mesajlar insanlar tarafından dikkate alınmakta ve mesaj gönderen kurum ve kuruluşlarının amacına ulaşmasını sağlamaktadır. Çünkü gayet kısa ve net bilgiler olan bu mesajlar aynı zamanda doğrudan ulaşım sağlamaktadır. Cep telefonları artık hayatın vazgeçilmez bir parçası olmaktadır. Bu yüzden de sürekli olarak her alanda yanımızda olmakta ve sürekli olarak iletişim sağlamaktayız. Telefon ile konuşarak her alanda ve zamanda bilgilendirilme sağlanmasa da mesaj yolu ile günün her saatinde ve her şekilde bilgilendirme sağlanabilmekte ve hedef kitlesine ulaşılabilmektedir.



  • Toplu mesaj gönderme işlemlerinde yurt içi ve yurt dışı tüm numaralara işlem uygulanabilmekte ve mesaj gönderilebilmektedir. Türkiye geneline toplu mesaj atılabileceği gibi bölgesel olarak da toplu mesajlar atılabilmektedir.


  • Toplu mesaj gönderme işlemlerinde çok yüksek fiyatlara mal olacak olan bir veri tabanı sistemi kullanılmadan normal şartlarda oluşturulmuş bir bilgi işlem sistemi kullanılmaktadır. Bu da dakikalar içinde tüm bilgilerin insanlara ulaşmasını sağlamakta ve kaliteli bir şekilde bilgi aktarımını oluşturmaktadır.


  • Toplu mesaj gönderme işlemlerinde hedef noktaya ulaşan mesajların ulaşıp ulaşmadığı anlaşılabilmektedir. Bunun iletim raporlarından gerekli analizleri yapılmakta ve ne kadar sayıda kişiye mesaj atıldığı belirlenebilmektedir.

    ·Toplu mesaj gönderme işlemlerinde bin kişiden bir milyon kişiye kadar isteğe bağlı şekilde hedef kitlesinin sayısı belirlenebilmektedir.



Toplu Mesaj Gönderme İle Oldukça Yüksek Etki Alanına Hitap Edebilirsiniz


Toplu mesaj gönderim işlemlerinde bir mesajlık boyut 160 karakterden oluşmaktadır. Bu karakter sayısını aşan mesajlarda iki mesaj uygulamasına geçilmiş olmaktadır. Toplu sms fiyatları bu mesaj karakter sayılarına göre belirlenmektedir. 160 karakterlik bir mesaj 1 kontör oluyorsa bu sayının üstündeki her mesaj için 1 kontör alınmaktadır. Toplu mesaj gönderme fiyatlarını etkileyen diğer bir durum ise mesaj atma süreleri ve mesaj atılacak olan kişi sayılarıdır. Düzenli olarak atılacak mesajlar ile otomatik olarak atılacak olan mesajlar farklı şekilde fiyatlandırılmaktadır. Tabi toplu mesaj atma işlemlerinde yurt içi ve yurt dışı toplu mesaj gönderimleri de farklı fiyatlar ile fiyatlandırılmaktadır. Toplu mesaj gönderim fiyatlarına tüm KDV bedelleri ve ÖİV bedelleri de eklenmekte ve her şey dahil fiyatlar sunulmaktadır.


Bu haber 2986 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması