TİYATROCULAR EN YAŞLI ANNEYİ ZİYARET ETTİ

Lütfü YalgıSiverek'te bir grup tiyatrocu, Anneler Günü dolayısıyla geçen yıl Türkiye'nin en yaşlı hacısı unvanıyla kutsal topraklara giden 110 yaşındaki Leyla Özlahlan'ı ziyaret etti.

TİYATROCULAR EN YAŞLI ANNEYİ ZİYARET ETTİ
13 Mayıs 2012 - 19:24




Merkezi Siverek'te bulunan Suk Tiyatro Grubu üyeleri, Özlahlan'ı evinde ziyaret ederek Anneler Günü'nü kutlayıp, çiçek verdi.

Tiyatrocuları, çocukları ve torunlarıyla birlikte karşılayan ve duygulandığı gözlenen Leyla Özlahlan, gençlerin ziyaretinin kendisini mutlu ettiğini söyledi.

Tiyatro Yönetmeni Şehmus Çilenti de ilerlemiş yaşına rağmen geçen yıl hacca giden "Türkiye'nin en yaşlı hacı annesi"ni ziyaret ederek, Anneler Günü'nü kutladıklarını ve hayır duasını almak istediklerini belirtti.

-Leyla Nine

Türkiye'nin en yaşlı hacı adayı olan ancak geçen yıl kurada adı çıkmadığı için büyük üzüntü yaşayan ve o dönem 109 yaşında olan Leyla Özlahlan, Hac ve Umre Kurulu kararıyla kutsal topraklara gitme hayaline kavuşmuştu.

Masrafları İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş tarafından karşılanan Özlahlan, ilerlemiş yaşına karşın kutsal topraklardaki vazifesini tamamlayarak geçen yıl aralık ayında kendisine refakat eden oğlu Şeyhmus Özlahlan ile yurda dönmüştü.
Bu haber 2974 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü