TEŞVİK PAKETİNDEN SİVEREKLİLER HABERSİZ

Hükümetin ekonomiyi geliştirmek ve işsizlik nedeniyle göçün yapıldığı şehirlerin yükünü azaltmak için uygulamaya koyduğu teşvik paketi bir çok ekonomik gelişmeyi beraberinde getiriyor.

TEŞVİK PAKETİNDEN SİVEREKLİLER HABERSİZ
03 Temmuz 2012 - 13:32

Teşvik paketi‘nin uygulamasıyla yatırımlar yapılacak ve insanlar istihdam edilebilecek; peki siverekliler bu teşvik paketinden habersiz mi veya siverekli iş adamları teşvik paketiyle ilgilenmiyor mu?


teşvik paketine rağmen Siverek ilçesinde neden bir hareketlilik yok,  bu haberi yapmadan önce Siverek bu teşvik paketinin içinde yok mu diye düşünürken internette teşvik paketiyle ilgili haberleri okuyunca başbakan bu teşvik paketini belli bir zümreye değil türkiyeye hitap edebilecek şekilde yaptık diyor. başbakanın bu açıklamalarına rağmen Siverek ilçesinde neden bir hareketlenme yok.


teşvik paketinin ardından iş adamları, oda başkanları açıklama yapıyor teşvik paketiyle cari açığın azalacağını ve türkiyenin her bölgesinin yatırım bölgesi olacağını söylüyor. buna rağmen siverekli iş adamlarında bir kıpırdama olmaması üzücü bir olay olmaktadır.


Teşvik paketi bölgesel olarak ayrılmakta ve her bölgeye farklı bir Teşvik paketisunulmuştur özellikle cari açığı azaltacak üretim maddelerine öncülük verildiğini unutmayalım.


Kaynak: siverekgundemi.com

Bu haber 2442 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile görüştü
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile...
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem korkuttu
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem korkuttu