Tesettür Abiye

Tesettür Abiye

Tesettür Abiye
25 Nisan 2017 - 11:11

 


Tesettür abiye giyimde elbise, pantolonlu ya da etekli kombinlerin tamamında yeni sezon ürünleri farklı renk seçenekleri ile online satış platformumuzda bir arada bulabilirsiniz. Abiye giyim için özel olarak üretilen tesettür abiye kıyafetlerimizin tamamında birinci sınıf kalitede kumaş, işleme ve aksesuar kullanılmaktadır.

Tesettür abiye ürünlerimizdeki işlemeler özgün tasarımlar ve modern çizgileriyle şıklığınızı modayı yakından takip ederek tamamlamaktadırlar. Tesettür abiyelerde pul, boncuk, payet gibi malzemelerle işlemeler yapılmakla birlikte, yeni sezon ürünlerimizde şifon ve dantel ayrıntılar kullanılarak kıyafetlere ayrı bir hava ve hareketlilik kazandırılmıştır.

Tesettür Abiyelerinde Modern Çizgiler

Her yaş ve bedene uygun olarak üretilmekte olan abiye kıyafetlerimizde büyük beden de çalışılmaktadır. Modern çizgilerle özgün işlemelerle üretilen tesettür abiye kıyafetlerimizin tamamı birinci sınıf kalitede kumaşlarla tasarlanmaktadır. En uygun fiyat avantajlarını yeni sezon kıyafetlerde de bulabilirsiniz.

Tesettür abiye kombinlerimiz ve elbiselerimizin renk ve modelleri hakkında ayrıntılı bilgi sahibi olmak ve sipariş vermek için adresimiz www.markatesettur.com linkinde yer almakta olup, güvenli ve hızlı alışverişi uygun fiyatlarla online satış platformumuz üzerinden yapabilirsiniz.


Bu haber 5858 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması