TEMİZLİK KAMPANYASI

Mehmet SEZGİN/SİVEREKSiverek İlçesinden bulunan Şirinkuyu İlköğretim okulu öğrenci ve öğretmenleri ile Siverek Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü

TEMİZLİK KAMPANYASI
03 Aralık 2011 - 21:35
tarafından ortaklaşa düzenlenen 'Temiz Siverek İstiyoruz' kampanyası start aldı.

Kanlıkuyu Meydanından başlayan kampanyaya Belediye Başkan Yardımcısı Ali Gelener, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Yücesoy, öğrenciler, öğretmenler ve Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı personelleri katıldı.

Düzenlenen kampanya kapsamında, öğrenciler Kanlıkuyu Meydanından Cumhuriyet alanına kadar ellerindeki dövizlerle yürüdüler. Öğrenciler  yürüyüşleri sırasında 'Temiz Bir Çevre, Temiz Bir Siverek, Siverek Evimiz Evimiz Temiz Olsun, sloganları eşliğinde yürüyerek vatandaşların dikkatini temizlik konusuna çekmek istediler.

Belediye Başkan Yardımcısı Ali Gelener, kampanyayla ilgili gazetecilere yaptığı açıklamada şunları kaydetti ’’Öncellikle Şirinkuyu İlköğretim Okulu öğretmenlerine ve öğrencilerine teşekkür ediyoruz. Kendileri böyle bir kampanya düzenleyerek vatandaşların konuya dikkatini çektiler. Bu yürüyüşle bence amaçlarına ulaştılar. Biz de Siverek Belediyesi olarak kendilerine destek verdik. Kampanya çeşitli etkinliklerle bir hafta süreyle devam edecek’’ dedi.






Bu haber 2681 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması