Temiz Siverek İstiyoruz Kampanyası

Lütfü YalgıSiverek Şirinkuyu İlköğretim Okulu öğrencileri ve Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğünce "Temiz Siverek İstiyoruz" kampanyası başlatıldı.

Temiz Siverek İstiyoruz Kampanyası
30 Kasım 2011 - 14:01
Siverek Şirinkuyu İlköğretim Okulu öğrencileri ve Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğünce "Temiz Siverek İstiyoruz" kampanyası başlatıldı.

Kampanya, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Gelener, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Yücesoy, Belediye Temizlik İşleri Personeli ile öğrenci ve öğretmenlerin katılımıyla Kanlıkuyu Meydanı'nda başlayıp, Cumhuriyet Alanı'na kadar sloganlar eşliğinde, yaptığı yürüyüşle start aldı.

"Temiz Bir Çevre", "Temiz Bir Siverek", "Siverek Evimiz, Evimiz Temiz Olsun" gibi sloganlar atarak vatandaşların dikkatini çekmek isteyen gruba, halk da alkışlarla destek verdi.

Belediye Başkan Yardımcısı Ali Gelener, yürüyüşün ardından yaptığı açıklamada, anlamlı kampanyaya destek veren Şirinkuyu İlköğretim Okulu öğrenci ve öğretmenlerine teşekkür etti.

Kampanyanın amacına ulaşacağına inandığını ifade eden Gelener, benzer etkinliklerin bir hafta boyunca ilçe genelinde sürdürüleceğini sözlerine ekledi.

Not: Foto Eklenecek
Bu haber 2419 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü