Taşhan'da Kutlu Doğum Etkinliği Düzenlendi

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesi Taşhan Mahallesinde kutlu doğum programları düzenlendi.

Taşhan'da Kutlu Doğum Etkinliği Düzenlendi
18 Nisan 2016 - 09:40

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesi Taşhan ( Daşa) Mahallesinde kutlu doğum programı düzenlendi. Düzenlenen programlarda Hz. Muhammed’in örnek hayatına vurgular yapıldı.

Taşhan İlkokul tarafından okul bahçesinde düzenlenen kutlu doğum etkinliğine ise İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Kapanoğlu, şube müdürleri, Siverek Belediye Başkan Yardımcıları Murat Eyliyen, Hasan Baydilli, okul müdürleri, öğrenciler ve mahalle sakinleri iştirak etti. Etkinlik öncesinde tüm okul yöresel Karacadağ laleleri ile süslendi. Kur’anı kerim tilaveti ile başlayan programda Siverek İkra İlahi grubu birbirinden güzel ilahiler seslendirdi. Okul öğrencileri tarafından hazırlanan şiir ve hadis dinletisi misafirler tarafından ilgi ile izlendi.

Programa konuşmacı olarak katılan bölge âlimlerinden Molla Abdulbari Çelik peygamber efendimizin örnek hayatından kesitler sunarak, İslam kardeşliğine vurgu yaptı.

Çevre mahallelerden yoğun katılımın olduğu program köy muhtarı tarafından misafirlere verilen Karacadağ kavurması yemeği ile sona erdi.

www.siverekgenclik.com

FOTO GALERİ


Bu haber 2113 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması