Takoran Vadisi PTT pulları ile tanıtılacak

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kentin tarihi ve turistik yerlerini PTT pulları ile tanıtacak. Tanıtılacak yerler arasında Takoran Vadisi'de bulunuyor.

Takoran Vadisi PTT pulları ile tanıtılacak
05 Aralık 2018 - 19:00

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kentin tarihi ve turistik yerleri ile birlikte kentle özdeşleşen değerlerin tanıtımı için 20 bin 550 adet pul basımı gerçekleştirdi.Tanıtılacak yerler arasında Takoran Vadisi'de bulunuyor.


 


PTT tarafından özel olarak bastırılan pullarda; Göbeklitepe, Harran, Halfeti, Takoran Vadisi ve Balıklıgöl gibi tarihi ve turistik yerlerin yanı sıra isot, fıstık ve Kelaynak gibi figürler yer alıyor.


 


Basımı yapılan pullar PTT Başmüdürü İsmail Çizikçi ve PTT Pazarlama ve Satış Müdürü Faik Deniz tarafından Büyükşehir Belediyesi adına Genel Sekreter Abdulkadir Açar'a teslim edildi.


 


Şanlıurfa tanıtımı için önemli bir çalışmaya daha imza attıklarını söyleyen Genel Sekreter Abdulkadir Açar, "12 bin yıllık geçmişe sahip tarihi ve nice değerleri ile dünyada eşi benzeri bulunmayan Şanlıurfa'mızı her alanda tanıtmaya devam ediyoruz. Bu tanıtım çalışmalarından biri olan PTT pullarımızı başmüdürümüzden aldık. İlerleyen yıllarda bu çalışmalarımızın çok güzel dönüşleri olacaktır. Emeği geçen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.(İLKHA)


 

Bu haber 2233 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Harran'da 1 kişinin öldüğü, 2 kişinin yaralandığı olayla ilgili açıklama
Harran'da 1 kişinin öldüğü, 2 kişinin yaralandığı olayla...
Şanlıurfa'da uyuşturucu ile mücadele sürüyor
Şanlıurfa'da uyuşturucu ile mücadele sürüyor