Ş.URFA ADLİYESİ ÖNÜNDE SİLAHLI SALDIRI 1 ÖLÜ,2 YARALI

Şanlıurfa`da Silahlı Kavga: 1 Ölü Şanlıurfa Adliyesi önünde iki aile arasında çıkan silahlı kavgada bir kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Ş.URFA ADLİYESİ ÖNÜNDE SİLAHLI SALDIRI 1 ÖLÜ,2 YARALI
27 Aralık 2012 - 22:00
ŞANLIURFA - Edinilen bilgiye göre, kavga 17.00 sıralarında Şanlıurfa Adliyesi önünde meydana geldi. Aralarında daha önceden husumet bulunan Kaya ve Ateş aileleri arasında mahkeme çıkışında kavga çıktı. Silahların kullanıldığı kavgada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.


İddiaya göre, 1 yıl önce Ateş ve Kaya aileleri aralarında kan davası çıktı. Ailelerin davası bugün Şanlıurfa Adliyesinde görüldü ve mahkeme Ateş ailesinin 2 ferdini serbest bıraktı. Duruşma çıkışında Kaya ailesinin avukatı Mehmet Kaya, karara tahammül edemeyip belinden çıkardığı silahı Ateş ailesi fertlerine ateş etti. 

Çıkan silahlı kavgada Feyzi Ateş öldü, Mücahit Ateş ve Kaya ailesinin avukatı Mehmet Kaya da yaralandı. Yaralılar Şanlıurfa`da bulunan çeşitli hastanelere kaldırıldı. 

Polis bir adet tabancaya el koydu. Diğer taraftan duruşmaya gelen Kaya ailesinin avukatı Mehmet Kaya`nın silahla duruşmaya girdiği iddia edildi. Avukatın nasıl silahla içeri girdiği merak ediliyor. 

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
(Mehmet Demir-İLKHA)

Bu haber 7218 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
AK Parti Belediye Başkan Adayı Bucak, Oto galericiler sitesini ziyaret etti
AK Parti Belediye Başkan Adayı Bucak, Oto galericiler sitesini...