Şükrü Dolaş Belediye Başkanlığına adaylığını açıkladı

Yılların gazetecisi M. Şükrü Dolaş önümüzdeki yerel seçimlerde Siverek Belediye Başkanlığı için bağımsız olarak aday olacağına kamuoyu ile paylaştı.

Şükrü Dolaş Belediye Başkanlığına adaylığını açıkladı
21 Haziran 2018 - 21:13

24 Mart 2019 tarihinde yapılması öngörülen yerel seçimlere aylar kala Siverek'te siyaset arenası hareketlenmeye başladı.Yıllardır ilçede yerel ve ulusal gazetelerin, ajansların temsilciliğini yapan kanun hükmünde kararnameyle işinden ihraç edilen gazeteci Şükrü Dolaş Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde aday olacağını açıkladı.

Bu güne kadar siyasi partilerin Siverek sorunlarına çözüm bulamadığını, kendi aralarında barışık olmayan siyasilerin Siverek halkına bir faydalarının dokunamayacağını belirten Bağımsız Belediye Başkan adayı Dolaş şunları kaydetti, "Siyasi partiler ve Belediye Başkanları, yüzeysel olarak Siverek’e hizmet etmişler, kilit taşlarını söküp yerine asfalt yapmışlar, Siverek’in ekonomik temel sorunlarını maalesef çözememişlerdir" dedi.

Mevcut Belediyenin çalışmalarından sitem eden Dolaş, "Siverek’te besi ve hayvancılık organize sanayi bölgesini kurulacağı kesin bir dile söz verilmesine rağmen bu güne kadar park, yol ve kaldırım işlerinden zaman ayırıp Siverek ekonomisinin can damarı olan bu hizmet faaliyete konulmamıştır. Kendi aralarındaki siyasi çekişmelerden dolayı birçok hizmet yapılamamış Siverek halkı kendi aralarındaki siyasi çekişmeye kurban edilmiş. Yine adı ölüm yoluna çıkan çevre kara yolunu şehir dışına çıkaracağının sözünü kesin bir dile verilmesine rağmen halen ölüm yolu can almaya devam ediyor. insanlarımız, bu yol yüzünden sakat kalıyor. Kentin trafik sorunun çözeceğini kesin bir dille ifade edilmesine rağmen insanlar trafik sıkışıklığı, park alanının yetersizliğinden dolayı kavga halindeler. Bunların sebebi siyasi yönetimlerdir,.Siverekliler olarak siyasilere inancımız kalmamıştır. Her Siverekli artık kirvem, akrabam, partilim diye oy vermesin bir kerede kendimizi seçelim. İki partiden bana Belediye Başkan adaylığı teklif gelmesine rağmen kabul etmedim, artık bağımsız olmamızın zamanı geldi. Hiçbir siyasi parti bizi İl düzeyinde görmedi, bizi küçük bir ilçeyle kıyasladılar hizmet alanında, biz Siverek’in nüfusu ve coğrafik alanının hakkını hak etmek için bağımsız adaylığımızı erken açıkladık, biz halk olarak tüm siyasi güçlere karşı bağımsız aday olacağız” dedi

Haber Merkezi


Bu haber 6939 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Harran'da 1 kişinin öldüğü, 2 kişinin yaralandığı olayla ilgili açıklama
Harran'da 1 kişinin öldüğü, 2 kişinin yaralandığı olayla...
Şanlıurfa'da uyuşturucu ile mücadele sürüyor
Şanlıurfa'da uyuşturucu ile mücadele sürüyor