SUAT YAPICI'NIN YENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI MESAJI

İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Suat YAPICI yeni eğitim öğretim yılının başlamasıyla ilgili bir mesaj yayınladı; mesajında

SUAT YAPICI'NIN YENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI MESAJI
15 Eylül 2013 - 20:37

İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Suat Yapıcı yeni eğitim öğretim yılının başlamasıyla ilgili bir mesaj yayınladı; mesajında

Eğitim camiamızın fedakâr neferleri çok değerli öğretmenlerimiz,

Gözlerimizin nuru, geleceğimizin teminatı olan sevgili öğrencilerimiz,

Çocuklarının geleceği için bizden hiçbir fedakârlığı esirgemeyen kıymetli velilerimiz,A

16.09.2013 Pazartesi günü başlayacak olan 2013/2014 eğitim-öğretim yılının tüm öğretmen öğrenci ve velilerimize hayırlı olmasını diler tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Sevgili öğretmenlerimiz Siverek’imizi eğitim-öğretim faaliyetlerinde üst sıralara taşıma gayretlerimize bu yıl da gereken desteği sağlayacağınıza olan inancım sonsuzdur. Yapacağınız fedakârlıklar için şimdiden hepinize teşekkür ederim.

Geleceğimiz, umudumuz sevgili öğrencilerimiz başarıyı yakalamak için planlı çalışmanız ve öğretmenlerinizi can kulağı ile dinlemeniz şarttır. Sadece ders başarınızla değil örnek davranışlarınızla da ailelerinizin ve bizlerin göğsümüzü kabartacağınızı biliyor, başarılar diliyorum.

Kıymetli velilerimiz eğitim-öğretimin daha iyi şartlara taşınması gayretlerimize desteklerinizin artarak devam etmesini bekliyor hepinizi Allah’a emanet ediyorum.

www.siverekgenclik.com


Bu haber 4370 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması