STK BAŞKANLARI TİCARET ODASININ YEMEĞİNDE BULUŞTU

Mehmet SEZGİN/SİVEREKŞanlıurfa’nın Siverek İlçesinde bulunan Ticaret Odası Başkanlığı, Milletvekili adayı olmak için Oda başkanlığından ayrılan eski oda başkanı

STK BAŞKANLARI TİCARET ODASININ YEMEĞİNDE BULUŞTU
17 Nisan 2011 - 16:44
Ahmet Ersin Bucak onuruna veda yemeği verdi.

Cudi Paşa Belediye Sosyal Tesislerinde verilen akşam yemeğine ilçede faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşu başkanları da katıldı.

Yemekte bir konuşma yapan Siverek Ticaret Odası Meclis Başkanı Zübeyir Kılıç "Ahmet Ersin Bucak’ın görevi süresince Siverek kentine ve ticaret odasına yapmış olduğu hizmetler takdire şayandır. Siverek kentinin gelişmesi ve barışı için her zaman çaba sarf eden Sayın Bucak’a hizmetlerinin anısın odamızın bir plaketini takdim ediyorum’’ dedi.

Yemeğe katılan STK başkanlarına teşekkür eden Eski Ticaret Odası Başkanı ve Şanlıurfa Bağımsız Milletvekili Ahmet Ersin Bucak yaptığı açıklamada "Siverek hizmetin en güzeline layıktır. Kentimizin temel sorunlarından biri eğitim sorunudur. Siverek’te Ziraat Lisesi başta olmak üzere diğer meslek liselerin sayısını artırarak kentin kalkınmasına ve issizliğin azaltılmasını sağlayabiliriz. Kentte meslek liselerinin sayısının artırılması amacıyla vatandaş olarak bizde üzerimize düşeni yapacağız’’ dedi.


Lütfü YALGI/SİVEREK





Bu haber 2618 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu