Sosyal Hizmet Merkezi Dilenciler Konusunda Uyardı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde, Siverek Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ilçe genelinde dağıttığı el ilanları ile dilenci çocuklara para verilmemesi konusunda uyarıda bulundu.

Sosyal Hizmet Merkezi Dilenciler Konusunda Uyardı
13 Temmuz 2016 - 16:15

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına bağlı Siverek Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ilçe genelinde dağıttığı el ilanları ile dilenci çocuklara para verilmemesi ve sokak satıcısı çocuklar konusunda uyarıda bulundu.

Son günlerde ilçe genelinde artış gösteren çocuk dilenciler konusunda çalışma başlatan Siverek Sosyal Hizmetler Müdürlüğü, Siverek Belediyesi ile birlikte ilçe genelinde 5 bin el ilanı dağıtarak çocuk dilencilere para verilmemesi, sokak satıcısı çocuklardan alışveriş yapılmaması konusunda halkı uyardı.

Siverek Sosyal Hizmetler Müdürü Mustafa Karadağlı konu ile ilgili tüm kurum amirleri ve muhtarlarla toplantı yapılıp bilgilendirdiklerini belirterek, “ İlçe genelinde dağıtımız el ilanı ve broşürler ile çocuk dilencilere para verilmemesi konusunda halkımızı uyardık. Zor günler geçiren esnaflarımız dilencilerden bıkmış durumda. Önümüzdeki günlerde kuracağımız mobil ekipler ile dilenci ve sokak satıcısı çocukların ıslahı konusunda eğitim, barınma ve koruyucu aile tedbiri alacağız” dedi

www.siverekgenclik.com


Bu haber 2599 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile görüştü
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile...
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem korkuttu
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem korkuttu