ŞOFÜRLERİN YOLCU TARTIŞMASI KANLI BİTTİ: 1 ÖLÜ, 4 YARALI

Ali LEYLAK/ŞANLIURFAŞANLIURFA'da, aynı güzergahta yolcu taşımacılığı yapan iki halk otobüsü şoförü arasında yolcu alma nedeniyle çıkan taş, sopa ve bıçakLI kavgada 28 yaşındaki Sedat

ŞOFÜRLERİN YOLCU TARTIŞMASI KANLI BİTTİ: 1 ÖLÜ, 4 YARALI
04 Ekim 2007 - 10:44
Ateş yaşamını yitirirken, 4 kişi de yaralandı.

Olay, saat 18.00 sıralarında Mehmet Akif Ersoy Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, 63 H 0091 plakalı halk otobüsünü kullanan Sedat Ateş ile 63 H 0097 plakalı otobüsü kullanan Bilal Şeker, arasında yolcu alma yüzünden sözlü tartışma çıktı. İki şoför son durağa geldiğinde, muavinlerin de dahil olduğu tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Taş, sopa ve bıçaklarla birbirine saldıran iki gruptan Sedat Ateş kalbinden bıçakla, Ahmet A. Mustafa A., Mustafa Ş. ve Müslüm A. ise taş ve sopalarla yaralandı. Tedavi için Şanlıurfa Devlet Hastanesi'ne götürülen yaralılardan Sedat Ateş, doktorların tüm müdahalesine karşın kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.
Olayı duyarak hastaneye koşan Sedat Ateş'in yakınları ise, ölüm haberiyle sinir krizleri geçirdi. Hastane bahçesinde Kürtçe ağıtlar yakan Ateş'in yakınları, güçlükle teselli edilirken olayın ardından kayıplara karışan diğer otobüs sürücüsü Bilal Şeker'in ise Karaköprü Beldesi'ndeki jandarma karakoluna teslim olduğu öğrenildi.
Taş ve sopalarla yaralanan 4 kişi, hastanede yapılan tedavilerinin ardından taburcu edildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bu haber 2484 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü