SLOVAK MÜHENDİS SİVEREK'TE HAYATINI KAYBETTİ

Siverek Belediyesi ile Avrupa Birliğinin ortak yürütüğü atık su projesinde çalışan Slovak mühendis, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

SLOVAK MÜHENDİS SİVEREK'TE HAYATINI KAYBETTİ
22 Ağustos 2013 - 12:51

Siverek Belediyesi ile Avrupa Birliğinin ortak yürütüğü atık su projesinde çalışan Slovak mühendis bugün geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Siverek Belediyesinde projeyle ilgili çalışmaları takip ettiği sırada rahatsızlanan Pavol Jacoko (68) Siverek Belediyesi merdiveninde yere düştü.Mühendisin merdivenden düştüğünü gören belediye çalışanları durumu 112 Acil Servis ekiplerine bildirdi.

Olay yerinde yapılan müdahalenin ardından, Siverek Devlet Hastanesine kaldırılan Jacoko yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.Mühendis Jacoko'nun kalp krizi nedeniyle öldüğü öğrenildi.

Siverek Belediye Başkanı Ali Murat Bucak bu sabah saatlerinde işe gelirken yolda geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Dr. Pavol Jacoko için başsağlığı mesajı yayınladı.

Başkan Bucak yayınladığı mesajında Dr. Pavol Jacoko hayatını kaybetmesinden duyduğu derin üzüntüyü belirterek, "Belediyemizin Avrupa Birliği ile ortak yürüttüğü 100 Milyon TL'ye maal olan Atık Su Arıtma Tesisi projesinde ekip lideri olarak projenin en başından büyük emekler sarf eden merhum Pavol Jacoko'ya Allah'tan rahmet ailesine ve ekip arkadaşlarına baş sağlığı dilerim" dedi.

Bucak mesajının devamında " Projenin yürütülmesinde büyük emekleri olan gurbette olmasına rağmen projede yürüttüğü özverili çalışmalarını unutmayacaklarını ve merhum Dr. Pavol Jacoko'nun isminin "Atık Su Arıtma Tesisi'ne" verilerek yaşatılacağını" belirtti.

Belediye Basın Börosu


Bu haber 2841 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti