SİVSAD GAZETECİLERLE BİR ARAYA GELDİ

Şanlıurfa'nın Siverek İlçesinde, Siverek Fotoğraf Sanatçıları Derneği (SİVSAD) tarafından İlçede çalışan ulusal ve yerel medya temsilcileri ile sabah kahvaltısında bir araya geldi.

SİVSAD GAZETECİLERLE BİR ARAYA GELDİ
20 Aralık 2015 - 18:43

Şanlıurfa'nın Siverek İlçesinde Siverek Fotoğraf Sanatçıları Derneği (SİVSAD) tarafından İlçede çalışan ulusal ve yerel medya temsilcileri ile sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan Dernek Binasında gerçekleştirilen kahvaltıya SİVSAD Yönetim Kurulu Başkanı FeriT Akçalı, Onursal Başkan Selahattin Atsoy ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Kahvaltı sonrası Gazetecilere Dernek çalışmaları ve faaliyetleri ile ilgili bilgi veren Onursal Başkan Selahattin Atsoy şunları kaydetti. ''Derneğimizin Yönetim kurulu olarak sanatsal fotoğraflarla Siverek'i tanıtmak ve Siverek'te fotoğraf sanatçısı yetiştirme gayreti içindeyiz. Derneğimize müracaat eden ve kursa katılmak isteyen kursiyerlerimiz hem teorik hemde uygulamalı olarak fotoğrafçılık eğitimi veriyoruz. Fotoğraf eğitimi dışında çeşitli alanlarda profesyonel fotoğrafçılarla söyleşi günleri, sergi programları ile kursiyerlerimizin fotoğraf sanatına bakış açılarını değiştirmek için istifade ettiğimiz dostlarda oluyor. Bu eğitimler sonrasında kursiyerlerimize derneğimiz tarafında sertifika verilmektedir''

Konuşmasına Siverek'te yapmayı planladıkları projelerden bahseden Atsoy şöyle devam etti. ''Siverek'te görülmesi gereken bir çok saklı cennet bulunmakta bu güzellikleri insanlara yazı ile bir yere kadar anlatabilirsiniz ama bir fotoğrafla kelimelere dökemediğinizi bir fotoğraf ile gayet iyi anlatabiliyorsunuz. Bizde kursu bitiren arkadaşlarımızla zaman zaman Siverek'in çeşitli noktalarında çekimler yaparak bunları sosyal mecralarda, yarışmalarda paylaşıyoruz. Bahar ayında yapmayı düşündüğümüz fotoğraf yarışmaları, doğa sporları ve festival olacak bunun üzerinde çalışmalarımız devam ediyor. Bir taslak oluştuğu zaman siz değerli basın mensupları ile paylaşacağız. Bu noktada siz basın mensuplarınıda Derneğimizin çatısı altında görmek ve bizlerden desteğinizi esirgememenizi diliyorum. Derneğimizin kuruluşundan bu yana her türlü gayreti sarf eden Başta Yönetim Kurulu Başkanımız Ferit Akçalı ve yönetim kurulu üyelerim adına teşekkür ediyorum'' dedi.

Atsoy'un konuşmasının ardından kahvaltı için SİVSAD yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden gazeteciler toplantıdan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Haber Merkezi


Bu haber 2717 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te trafik kazası: 2 ölü 6 yaralı
Siverek'te trafik kazası: 2 ölü 6 yaralı
Gülpınar'dan örnek davranış
Gülpınar'dan örnek davranış