SİVİL DER İŞ ADAMLARINI ZİYARET ETTİ

Sivil Der iş ve yatırım komisyonu üyeleri tarafından iş adamlarımızda ziyaretler devam ediyor.

SİVİL DER İŞ ADAMLARINI ZİYARET ETTİ
20 Temmuz 2012 - 15:23

 


İş ve yatırım komisyonu üyeleri daha önce Siverek’te 125 kişiyi istihdam eden Tekstil fabrikası sahibi iş adamı Hüseyin Sağlam'ı ziyaret etmişler, fikir alış verişinde bulunmuşlardı.


19.07.2012 tarihinde önceden planlanmış randevular kapsamında Siverekli iş adamı Mehmet Fettahlı ve Lokman Karahan ziyaret edildi. Komisyon üyelerine faaliyette bulundukları iş alanları, istihdam konuları ve yeni yatırım ve projeleri hakkında bilgi veren iş adamları, 25 Eylül 2012 tarihinde Sivil Der Proje Meclisi adıyla Tüm Sivereklilerin girişimi olan Dünya Kitap okuma rekoru konusunda da destek bildirdiler.


İş adamı Mehmet Fetahlı bey her konuda yardım edebileceğini söyleyerek komisyon üyelerine açık çek verdi. Lokman Karahan ise rekor girişimi için Karahan Otele ait tüm odaları tahsis edebileceğini bildirmesine rağmen bu öneri komisyon üyeleri tarafından kabul edilmedi. Komisyon üyeleri tarafından kendisinden 20 kişilik geceleme istendi.


Komisyon üyeleri adına konuşan Harun Kongül görüşmeden memnuniyetlerini bildirdi.  “İş adamlarımıza çok teşekkür ediyoruz, bizlere kapılarını açtılar. Komisyon faaliyeti kapsamında ziyaretlerin devam edecek” şeklinde konuştu.


www.siverekgenclik.com

Bu haber 2360 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması