SİVEREK’TEN MAZLUM SURİYE HALKINA YARDIM

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde, Suriye’ye yardım platformu tarafından “Suriye’de Çocuklar Donarak Ölmesin” kampanyası ile toplanan yardımlar Suriye’ye gönderildi.

SİVEREK’TEN MAZLUM SURİYE HALKINA YARDIM
05 Şubat 2014 - 09:04

ŞANLIURFA- Siverek ilçesinde, Sivil toplum kuruluşları bünyesinde oluşturulan Suriye'ye Yardım Platformu tarafından, 15-31 Ocak tarihleri arasında "Suriye'de Çocuklar Donarak Ölmesin" kampanyası ile toplanan yardım malzemeleri, Suriye’de açlık ile mücadele veren Suriye halkına gönderilmek üzere Kilis’e gönderildi.

Konu hakkında bir açıklama yapan Suriye’ye Yardım Platformu Sözcücü Celal Koç, yardımlarını esirgemeyen Siverek halkına teşekkür ederek, “Kampanyamız sonunda 20 ton un, 4 ton bulgur, 10 ton makarna, 360 koli bebek maması, 120 koli bebe bisküvisi, 300 adet battaniye, 70 koli ilaç, 140 koli giyim malzemesi, 4 koli ayakkabı topladık. Toplanan malzemeleri 1 tır ve 1 kamyondan oluşan araçlarla İHH’ya teslim edilmek üzere Kilis’e gönderdik. Bundan sonrada mazlum Suriye halkı için yardımlara devam edeceğiz” dedi.

Siverek’ten dün gece yola çıkan yardım malzemeleri, platform yetkilisi Celal Koç tarafından bu sabah Kilis’te İHH yetkililerine teslim edildiği öğrenildi.

Not: Siverek Gençlik Sitesi tarafından bu kampanyada emeği geçen tüm kardeşlerimizi kutluyor, bu gibi örnek çalışmalarının devamını bekliyoruz..

www.siverekgenclik.com


Bu haber 2558 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması