SİVEREK'TEN KÂHTA BELEDİYE BAŞKANI İBRAHİM YUSUF TURANLI'YA ZİYARET

Lütfü YALGI/SİVEREKSiverek Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu ve Siverek Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Hivi Abikoğlu Kâhta Belediye Başkanı

SİVEREK'TEN KÂHTA BELEDİYE BAŞKANI İBRAHİM YUSUF TURANLI'YA ZİYARET
21 Aralık 2011 - 23:49
İbrahim Yusuf Turanlı'yı makamında ziyaret etti.

Misafirlerini makamında ağırlayan Başkan Turanlı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, nezaket ziyaretinden dolayı kendilerine teşekkür etti.

Bir süre sohbet ettikten sonra Başkan Turanlı misafirler ile birlikte yeni belediye hizmet binasını gezdi. Siverek Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu ve Siverek Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Hivi Abikoğlu, yeni hizmet binasının ilçe halkına gereken önemde rahatlıkla hizmet verebileceğini ifade ederek, böyle bir binanın ilçeye kazandırılmasından dolayı Başkan Turanlı'yı tebrik ve takdir ettiklerini belirtiler.

Belediye tarafından ilçeye yapılan hizmet çalışmaları ile ilgili kısa bir bilgi veren Başkan Turanlı, şunları kaydetti "Değerli vatandaşlarımızın memnuniyeti için, göreve geldiğimizden bugüne hizmet noktasında ilçemizde başlattığımız çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Hizmet çalışmaları kapsamında birçok alanda yeni projelerle adımlarımızı atarak değişen ve gün geçtikçe gelişen bir Kâhta kazandırmak istiyoruz. Bu kapsamda ilçemize kazandırdığımız yeni hizmet binası, her mahalleye bir park projesi, ilçemize tüm sosyal donatıların içinde yer alacağı 13 bin dönümlük bir park, yeni otogar projemiz, şehir içi ulaşım alanında vatandaşlarımızın ulaşımının kolaylığını elde etmek için şehir içi yolcu otobüs taşımacılığı ve tüm bunların yanında belediyemiz sosyal hizmet faaliyetleri çalışmalarımız arasında yer almaktadır. İnşallah, yaptığımız hizmet çalışmaları ile beraber ilçemizi en güzel şekilde hak ettiği gelişen modern bir yapıya kavuşturacağız. Hizmetlerimiz devam edecektir" dedi.






Bu haber 3064 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi