SİVEREK'TEN İSLAM DÜŞMANLARINA LANET YAĞDI

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde, Siverek İkra-Der, Amerika`da bir Kipti tarafından çekilen, Peygamber Efendimize ve İslam`a hakaret içeren filme tepki göstererek, peygamber efendimize yönelik en ufak bir saygısızlığa bedel olarak canlarını seve seve vereceklerini ilan ettiler.

SİVEREK'TEN İSLAM DÜŞMANLARINA LANET YAĞDI
17 Eylül 2012 - 12:30


Şanlıurfa'nın Siverek İlçesinde, Siverek İkra Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, ilçenin Kanlıkuyu Meydanın'da saat 16.30'da düzenlediği kitlesel basın açıklamasıyla, yahudi destekli peygamber efendimize hakaretlerle dolu filmi protesto etti. Kitlesel basın açıklamasını dernek yöneticilerinden Hüseyin Şeker okudu. Okunan basın açıklamasında peygamber efendimize yapılan saldırılar kınanarak, tüm Müslümanların peygamber efendimize sahip çıkması gerektiği hatırlatıldı. Yapılan basın açıklamasınında ardından Nihat Çam Hoca tarafından yapılan dua ile basın açıklaması sona erdi. Grup daha sonra sessizce dağıldı.


BASIN AÇIKLAMASI TAM METNİ



Amerika'da çekilip gösterime giren ve parasını Yahudilerin ödediği alçakça bir filmde, Hz. Muhammed (s.a.v) e hakaret edildi. İslam düşmanları kirli dilleri ile yüce Peygamberimize hakaret etmekle bir kez daha derin nefretlerini gösterdiler. Amerika ve İsrail; İslam ve Kur'an'ın her geçen gün parıldamasından dolayı çirkin ve nefret dolu bir şekilde öfkelerini kustular. İnsanoğlunun en kutsal simasına karşı yaptıkları bu mel'un hadiseyle, kara yüzlerini bir kez daha gösterdiler. Allah onları kahhar ismiyle kahretsin"


Canlarımız onun uğruna feda olsun. Hz. Muhammed'e (s.a.v) hakaretin asla kabul edilemeyeceğini, hiçbir Müslüman’ın böyle bir küstahlığa tahammül etmeyecektir. Yeryüzünde hiç kimsenin Efendimize dil uzatmaya haddi ve hakkı yoktur. Düşünce özgürlüğü hiç kimseye Müslümanların kutsallarına edepsizlikte bulunma hakkı vermez. İfade özgürlüğü hiç kimseye hiç bir semavi dinin mukaddesatına dil uzatma ve hakaret etme hakkı vermez. Bu menfur olayın tüm faillerini, büyük şeytan Amerika ve İsrail'i lanetliyoruz. Allah'ın laneti kâfirlerin üzerlerine olsun"


"Kur'an ve Hz. Muhammed (sav) biz Müslümanların namus-u ekberidir, en büyük namusumuzdur. Anamız, babamız, canımız ve evlatlarımız Hz. Muhammed' (s.a.v) e  fedadır. Hz. Peygambere (s.a.v) hakaret eden bize hakaret etmiştir. O hazrete saldıran bize saldırmıştır. O'nun düşmanı bizim düşmanımızdır. Hz. Muhammed'e (s.a.v) hakaret edilmesi aslanın kuyruğuyla oynamaya benzer. Büyük şeytan Amerika ve İsrail, aslanın kuyruğuyla oynuyor, aslanın kuyruğuyla oynamak şakaya gelmez. Böylesi saldırılardan Amerikan yönetimi sorumludur ve Amerikan yönetimi, desteklediği bu çirkin saldırıların sonuçlarının acısını elbette ki fazlasıyla çekecektir"


"Bu mel’un film, Müslümanların kutsallarına karşı ahlaksızca yapılmış en ileri bir saldırıdır. Bu film, İslam'a karşı Amerika ve Siyonist ittifakın gerçek yüzünü yansıtmaktadır. Amerika, ifade özgürlüğünü Hz. Muhammed'e (s.a.v) hakarete bir bahane olarak kullanmaktadır "Allah kendisini kahretsin bu filmi çeken İslam düşmanı yönetmen, Amerika'da bir gazeteye yaptığı açıklamada şöyle demiş: "İslam kanserdir, Müslümanlar da yok edilmesi gereken böceklerdir. 100 İsrailli bağışçıdan 5 milyon dolar aldım ve filmi İsrail için yaptım. Bu film ile İslam'ın nefret içerikli bir din olduğunu göstereceğim'' demiştir. Bu alçaklıkların suçluları İsrail ve Amerika dır.



"İslam'ın kutsallarına 1989'da saldıran Salman Rüştü'yü, 2005'te Danimarkalı karikatüristi ve 2010'da Kur'an-ı Kerim'i yakan papazı savundular. Onlarca İslam karşıtı film hazırlattılar. İsrail'in, Amerika'nın ve Batı'nın, farklı dinlere saygılı olma iddiaları tamamen yalandır. Eğer Amerikan yöneticileri bu işte parmaklarının olmadığı iddialarında samimi iseler, bu alçakça filmin faillerini ve onları finanse edenleri; Müslümanların yüreklerini yakan suçlarından dolayı uygun cezaya çarptırsınlar ve bu tür filmleri çektirmesinler. İslam ümmetinden dileyecekleri özür ancak bu şekilde olabilir. Aksi halde kuru bir sözle özür dilemekle ve kınamakla kimseyi aldatamazlar. İkiyüzlü Amerika, İsrail ve Avrupa; Müslümanların mukaddesatına saygı duymayı bilmelidirler"


Bütün Âlemlere Rahmet olarak gönderilen Hz. Muhammed'e (S.A.V) karşı sistemli bir karalama kampanyasının yürütülmesine rağmen akıllara Müslümanlar her yerde aşağılanırken, bu diyalog çalışmaları kime hizmet ediyor sorusu takılıyor.


"Yıllardır sürdürülen diyalog çalışmaları ise, İslam'a ve Peygamber'ine yapılan saygısızlığı azaltmadığını göstermiştir. Aksine artmaktadır. Son olarak İstanbul'da yapılan 'Diyalog Çalıştayı" bunun en önemli kanıtı olmuştur. Çalıştay'a çok sayıda diyalogcu, Hıristiyan ve Yahudi din adamı katıldı. Buna karşılık Hz. Peygamber'e hakaret filmi aynı günlerde gösterime sokuldu.


Hıristiyan ve Yahudi dünyası her gün bir yeni skandallara imza atmaktadır. Camilerde içkili balolar veriliyor, Peygamber SAV'e hakaret içeren çirkin karikatürler çiziliyor, başörtülü kadınların fotoğrafları potansiyel suçlu gibi duvarlara asılıyor, 'Ezan"a izin verilmiyor, Müslümanlara karşı utanç duvarları örülüyor, "sünnet" yasaklanıyor .Minareler yasaklanıyor ve Arakanda olduğu gibi Müslümanlar katliama uğruyor."


Müslümanlar ve kutsalları hakarete uğradığında Birleşmiş Milletler ve İnsan hakları örgütlerinin her zaman sessiz kalmaları, ağır davranmaları küfrün tek millet oluşundandır, bunu anlıyoruz ama İslam İşbirliği Konferansı'nın, Arap Birliği'nin ve çoğu Arap devletin yöneticilerinin sessiz kalmaları anlaşılır değildir. Mukaddesatlarımıza yapılan saldırılara karşı Peygamberin varisi konumunda olan alim ve imamlarımızın kutsal değerlerimizi en azından Cuma hutbelerinde sahiplenmelerini bekliyorduk ve halen beklemekteyiz"


"Bizler Mukaddesatımızı Koruma ve Yüceltme Uğruna Can Fedayız" Aziz peygambere karşı dünyanın neresinde ve kimden olursa olsun, yapılacak en ufak bir saygısızlığa bedel olarak canlarımızı seve seve vereceğiz. Bu uğurda ödeyeceğimiz bedel bizim için iftihar vesilesidir. Bizler mukaddesatımızı koruma ve yüceltme uğruna can fedayız. İnancımızın gereği olarak peygamberler arasında ayrım yapmayız ve saygıda kusur etmeyiz. Aynı şekilde Peygamberimize ve kutsallarımıza da saygı duyulmasını bekliyoruz. Ama tarih boyunca kafirler, İslam'a karşı saldırı ve hakaretlerini sürdürmüşler ve bu çirkeflikte birbirlerine destek olmuşlardır. Böyle alçakça saldırılar karşısında Peygamberimizin hürmetini korumaları, tüm Müslümanların üzerine bir farzdır"


Allahu Teala (Haşr: 13) şöyle buyuruyor "Onların size karşı duydukları korku, Allah'a olan korkularından daha şiddetlidir. "Bu film gösterime girdiği günden bu yana tüm dünya Müslümanları ayaktadır. Libya, Mısır, Yemen, Irak, Filistin, İran, Nijerya ve daha pek çok İslam memleketinde gösteriler yapılmakta ve bu melun hadisenin failleri ve ardındaki Amerika ve İsrail lanetlenmektedir. Zaten Müslümanlardan beklenen de budur. Müslümanların bu tepkisi İslam düşmanlarını şaşkına çevirdi, ödleri patladı. Allah'u Teâlâ bütün o Müslümanlardan ve sizlerden razı olsun. Peygamber Efendimizin hürmetini muhafaza için tepki gösteren, öfkelenen tüm Peygamber sevdalıları, İnşallah Hz. Muhammed (s.a.v) şefaatine mazhar olursunuz.


"Ey yüreklerinde Aziz İslama ve Onun peygamberine kin ve düşmanlık besleyen kimseler! Bizde Rabbimizin dediği gibi diyoruz ki; 'Geberin kininizden" Şunu unutmayın ki, sizin bu kininizden taşan hakaretlerinizi Müslümanlar asla kabul etmeyecektir. Sizler atalarınız olan ebucehiller, Ebu lehebler, Kab bin Eşreflerin yolunu tutup Aziz İslam Peygamberine hakaretler ediyorsunuz. Şunu o beyinsiz kafanıza sokun ki bizlerde birer Musab b. Umeyr, birer Ümmü Ümare, birer Muhammed b.Mesleme olup erkek ve kadınlarımızla, gençlerimiz ve yaşlılarımızla Aziz Peygambere yapılan hakaretlere karşı kendimizi siper yapacak malımızla ve canımızla buna karşı duracağız.


Ey aziz Peygamber! Bugün Siverek ’ten sana olan ahdimizi bir kez daha tazeliyor ve Yüce Allah'ı şahid tutarak kanımızın son damlasına ve ömrümüzün son anına kadar senin yolunu sürdüreceğimizi nerden gelirse gelsin senin şahsına ve davana yapılan hakaretleri asla kabul etmeyeceğimizi ve bu uğurda hangi bedel olursa olsun o bedeli ödemeye hazır olduğumuzu ilan ediyoruz"


"Peygamber Efendimize karşı yapılan bu küstahça hareketin Gayretullah'a ve İzzetullah'a dokunmasını ve tüm İslam düşmanlarının sonlarının gelmesine vesile olmasını Yüce Mevla'dan diliyoruz. Ayrıca dünyanın dört bir yanında Peygamber Sevdalılarının gösterdikleri bu tepkilerin, İslam ümmetinin vahdetine vesile olmasını Allah'u Teala'dan temenni ediyoruz"


Son olarak İslam'a ve Peygamberimize dil uzatan bu alçakları lanetliyor, ve Zuntikam olan Rabbimizin Kur'anda buyurduğu; 'Resûlüm! Sakın, Allah'ı zalimlerin yaptıklarından habersiz sanma! Ancak, Allah onları (cezalandırmayı), korkudan gözlerin dışarı fırlayacağı bir güne erteliyor' ayetinin işaret ettiği güne havale ediyoruz"


İslam'ın baharı ancak Muhammedi bir duruş sergileyenlerin eliyle gelecektir. İslam Birliği muhakkak ve muhakkak kurulacak, bu köle düzeni zail olacak ve Muhammedi bahar tüm dünyayı saracaktır"


www.siverekgenclik.com




 



































Bu haber 4062 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü