SİVEREK'TEKİ KUTLU DOĞUM ETKİNLİĞİNİN TARİHİ BELLİ OLDU

Peygamber Sevdalıları Platformu üyesi Siverek İkra Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından Siverek’te düzenlenecek Kutlu Doğum Etkinliğinin yer ve tarihi belli oldu.

SİVEREK'TEKİ KUTLU DOĞUM ETKİNLİĞİNİN TARİHİ BELLİ OLDU
22 Mart 2011 - 12:34
Siverek İkra Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenecek kutlu doğum etkinliğinin yer ve zamanı belli oldu.Siverek İkra Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği sekreteri Muhittin Bakan tarafından yapılan açıklamada, bu yıl dördüncüsü düzenlenecek etkinliğinin 10 Nisan Pazar Günü saat 13.00’te Tarihi Siverek kalesinde düzenleneceği kaydedildi.
Geçen yıl düzenlenen etkinliğe yaklaşık 20 bin peygamber sevdalısının katıldığını belirten Bakan şunları kaydetti:  “Bizim için yegâne örnek ve rehber peygamberimizdir. Amacımız peygamber sevgisinin toplumumuzu aydınlatmasıdır. İnşallah bu yılki etkinliğimize daha çok Peygamber sevdalısının katılmasını bekliyoruz. Önümüzdeki hafta içerisinde halkımıza gereken duyuruları yapılacağız. Geçen yıl olduğu gibi bu yılda imkânlarımız dâhilinde halkımıza ücretsiz olarak yeni çıkmış olan mevlit cd’leri dağıtılacağız.” Dedi
Siverek Gençlik Haber


Bu haber 3195 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü