SİVEREK’TEKİ HUZUR ORTAMI BAZI KESİMLERİ RAHATSIZ EDİYOR

Şanlıurfa Ak Parti Milletvekili M. Kasım Gülpınar ilçede görev yapan basın mensupları ve köşe yazarları yaptığı toplantıda önemli açıklamalarda bulundu. Gülpınar, Siverek’teki huzur ortamının bazı kesimleri rahatsız ettiğini belirtti.

SİVEREK’TEKİ HUZUR ORTAMI BAZI KESİMLERİ RAHATSIZ EDİYOR
02 Eylül 2012 - 18:14

Şanlıurfa Ak Parti Milletvekili M. Kasım Gülpınar ilçede görev yapan basın mensupları ve köşe yazarları yaptığı kahvaltının ardından, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Birilerinin menfaatleri doğrultusunda artık hareket edilmediğini dikkat çeken Gülpınar, bununda doğal olarak bazılarını rahatsız ettiğine değindi. Gülpınar, “ Siverek’teki huzur ortamı bazılarını rahatsız ediyor. Benim bazı endişelerim var. Bana gelen bazı duyumlar var. Siverek üzerinde oyunlar oynanmaya çalışılabilir. Böyle bir hareketlenme, böyle bir niyet şu anda maalesef mevcut. Özellikle Siverek, bakın başka bir yer söylemiyorum. Çünkü Siverek’te sanalda olsa bir huzur ortamı var, bir normalleşme süreci var, bundan rahatsız olan belli bir kesim var” dedi.


Gaziantep'te meydana gelen bombalı saldırının ardından, bombalı saldırıda adı geçen Siverekli şahıslardan dolayı, bazı çevreler tarafından yazılı ve görsel basında Sivereklilere linç girişiminde bulunulmuş, Siverek'teki huzur ortamı bozulmaya çalışılmıştı.Siverek'teki sivil toplum kuruluşları yaptıkları açıklamalarda, Siverek aleyhinde söylenenlerin bilinçli olarak söylendiği, Siverek'teki huzur ortamının baltalanmaya çalışıldığı ifade edilmişti.




www.siverekgenclik.com


Bu haber 3001 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Urfa'da 1 haftada 74 uyuşturucu satıcısı gözaltına alındı
Urfa'da 1 haftada 74 uyuşturucu satıcısı gözaltına alındı