Siverek’te Yasinler Kurban Eti Dağıttı

Siverek İkra Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği , ‘Yasin Börü’nün ulaştıramadığı kurban etlerini siz ulaştırın’ kampanyası kapsamında ihtiyaç sahibi 100 aileye kurban eti dağıttı.

Siverek’te Yasinler Kurban Eti Dağıttı
14 Eylül 2016 - 15:05

Türkiye genelinde başlatılan "Yasin Börü’nün ulaştıramadığı kurban etlerini siz ulaştırın" kampanyasına destek sürüyor. Siverek İkra Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (İKRA-DER) Yasin Börü ve arkadaşlarının anısına Siverek’te ihtiyaç sahibi 100 aileye kurban eti dağıttı.

Umut Kervanı Platformu tarafından Türkiye genelinde başlatılan ‘Yasin Börü’nün ulaştıramadığı etleri siz ulaştırın’ kampanyası kapsamında Siverek İkra-Der fakir ve muhtaç ailelere kurban eti dağıttı. Dernek üye ve gönüllülerinden oluşan ekipler, İkra Yenişehir Temsilciliğinde bir araya gelerek kesilen kurban etlerini parçalar haline getirdikten sonra eşit ağırlıkta poşetlere koydu. Yardım poşetlerine doldurulan etler fakir ailelere dağıtılmak üzere arabalara yerleştirildi.

İkra-Der üye ve gönüllülerinden oluşan ekipler ile kampanyaya gönüllü olarak destek veren gençler, Şirinkuyu, Esmerçayır, Dicle, Hacıömer mahalleleri başta olmak üzere önceden tespit ettikleri ihtiyaç sahibi ailelere kurban eti dağıttı.

www.siverekgenclik.com


Bu haber 2638 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması