SİVEREK'TE YAKLAŞIK 20O KÖY VE MEZRANIN YOLU KAPALI

Lütfü YALGI/SİVEREKŞanlıurfa’nın Siverek İlçesinde yaşanan kar yağışı kırsal alanda etkili olurken, İlçe Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu

SİVEREK'TE YAKLAŞIK 20O KÖY VE MEZRANIN YOLU KAPALI
27 Ocak 2012 - 07:14
Şanlıurfa-Diyarbakır Karayolunun ulaşıma kapanmaması için Karayolları 96. Şube Şefliği ile Köylere Hizmet Götürme Birliğine bağlı iş makinelerinin sabaha kadar yol temizleme çalışması ve buzlanmaya karşı çalışmalarına devam ederek yol trafiğe açık tutmaya çalıştılar.

İlçe Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu, çalışmalar ve kapalı köy yollarıyla ilgili yaptığı açıklama ’’Kar yağışıyla birlikte özelikle Şanlıurfa-Diyarbakır transit karayolunun açık tutulması için ilçedeki tüm iş makinelerini seferber ettik. Köylere Hizmet Götürme Birliği araçları ile karayollarının araçları yolda ortak çalışma yaptılar. Temizleme çalışmasının yanı sıra yolun buzlanmaması içinde çalışmalar yapıldı. İlçemize bağlı yaklaşık 200 yerleşim alanının yolları kapalı. Kar yağışının ardından yol açma çalışmalarımız başlayacak. Buna karşın hasta ve acil durumlar için ekiplerimiz hazır. Konurtep, Desman köylerinde hasta vatandaşların olduğu bilgisi üzerine ekiplerimiz bu köy yollarını açarak hastaları hastaneye  ulaştırdılar. Akşam saatlerine kadar bir çok köy yolumuzu açmış olacağız’’ dedi.









Bu haber 2978 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Bucak, taziye evlerinde yemek uygulamasına son verdi
Başkan Bucak, taziye evlerinde yemek uygulamasına son verdi
Siverek BILSEM Siverek'in yüz akı olmayı sürdürüyor
Siverek BILSEM Siverek'in yüz akı olmayı sürdürüyor