SİVEREK'TE VERGİ HAFTASI KUTLAMALARI

Siverek Vergi Dairesi personeli, '27. Vergi Haftası' kutlamaları çerçevesinde Kaymakam Vural Karagül’ü makamında ziyaret etti.

SİVEREK'TE VERGİ HAFTASI KUTLAMALARI
23 Şubat 2016 - 14:56

1990 yılından beri her yıl çeşitli etkinliklerle kutlanan "Vergi Haftası" Siverek'te de bir dizi etkinlikle kutlanacak. 22-28 Şubat 2016 tarihleri arasında bir dizi etkinlikle kutlanacak olan "27. Vergi Haftası" kutlamaları İlçemiz Vergi Dairesi personeli Siverek Kaymakamı Vural Karagül'ü makamında ziyaret etmesi ile başladı.

Vergi Dairesi Müdürü Mehmet Kuzur ve beraberindeki heyet Siverek Kaymakamı Vural Karagül'ü ziyaret ederek yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgi verdiler.

Siverek Kaymakamı Vural Karagül ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Vergi, Devletin sağlamakla yükümlü olduğu sağlık, güvenlik gibi temel hizmetleri ve altyapı hizmetlerinin gerçekleştirilmesi için kaynak sağlar. Vergi, bir anlamda da halkın sermayesidir. Vergilendirilmiş kazancın kıymeti ve niteliği için çalışmalarımızı yapmalıyız. Bu anlamda alanda çalışarak ve vergi kavramının hayatta nasıl kamu hizmetine dönüştüğünü anlatacak personelimize teşekkür ediyorum." dedi.

Haber Merkezi


Bu haber 2883 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması