SİVEREK'TE VERGİ HAFTASI ETKİNLİKLERİ

Mehmet SEZGİN/SİVEREKŞanlıurfa’nın Siverek İlçesinde Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında, Vergi Dairesi Müdürü ve çalışanları ilçede bulunan

SİVEREK'TE VERGİ HAFTASI ETKİNLİKLERİ
27 Şubat 2011 - 13:15
kamu kurum ve kuruluşlarının yanı sıra ilçede bulunan ilköğretim okullarını ziyaret ederek öğrencilere vergi hakkında bilgilendirme çalışması yapacaklar 
          
22. düzenlenen Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Vergi Dairesi Müdürü ve çalışanları, İlçe Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlunu ve Belediye Başkanı Ali Murat Bucak’ı makamında ziyaret etti.
           
Ziyaretten memnuiyet duyduğunu belirten Hersanlıoğlu, şöyle devam etti ’’Vergi vermek bir vatandaşlık görevidir. Hastane, yol, okul vb. gibi temel hizmetler vatandaşların ödediği vergilerden elde edilen gelirlerle gerçekleştiriliyor. Vatanını en çok seven vergisini düzenli ödeyen vatandaşlardır. Verilen vergilerin vatandaşa tekrardan en iyi bir şekilde kamu hizmeti olarak döndüğü için her vatandaşın vergisini ödemek için daha fazla çaba sarf etmesi lazım. Tüm maliye çalışanlarının vergi haftasını kutluyorum’’ dedi.    
 
Kaymakamlık ziyaretinin ardından Belediye Başkanı Ali Murat Bucak makamında ziyaret eden Siverek Vergi Dairesi Müdürü Rafet Güçcan ve beraberindekiler başkana çiçek sunup bir süre sohbet ettiler. 
    
Belediye Başkanı Bucak vergi dairesi müdürü ve personelinin ziyaretinden memnunluk duyduğunu belirtti.


Lütfü YALGI/SİVEREK



Bu haber 1909 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi