SİVEREK'TE VE ŞANLIURFA'DA 2 ARAÇ DAHA KUNDAKLANDI

ALİ LEYLAK-MEHMET SEZGİNŞanlıurfa'da ve Siverek'te, park halindeki 2 otomobil kimliği belirsiz kişilerce kundaklandı.PKK sempatizanları tarafından kundaklanmasından şüphelenen polis, incelemesinde araçların

SİVEREK'TE VE ŞANLIURFA'DA 2 ARAÇ DAHA KUNDAKLANDI
04 Ocak 2008 - 15:30
sahiplerinden intikam alınmak için yakıldığını belirledi. 
            
OKUL MÜDÜRÜNÜN ARACI KUNDAKLANDI
Siverek'te bulunan Mustafa Kemal Lisesi Müdürü Behram İşbilen’in Güney Mahallesi'ndeki evinin önünde park halinde duran 21 FB 252 plakalı otomobili, saat 20.00 sıralarında yanmaya başladı. İşbilen ve komşularının ihbarı ile olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Üzerine benzin döküldükten sonra yakıldığı tespit edilen otomobil kullanılamaz hale geldi. Otomobilin terör örgütü sempatizanları tarafından kundaklanmış olabileceğinden kuşkulanan polis, İşbilen'in ifadesi doğrultusunda aracın bir süre önce devamsızlığı nedeniyle okul ile ilişiği kesilen bir öğrenci tarafından yakılmış olabileceği ihtimalini de göz önünde bulundurmaya başladı. İşbilen'in söylemleri doğrultusunda ismi açıklanmayan öğrenci gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
SABAH KAVGA ETTİLER, AKŞAM OTOMOBİL YAKTILAR
İkinci olay ise kent merkezindeki Hacıbayram Mahallesi 3321 nolu sokakta yaşandı. Öğle saatlerinde iki aile arasında sokağa inşaat kumu dökme nedeniyle çıkan ve biri polis 5 kişinin yaralandığı olayın yaşandığı sokakta bulunan Remzi Kahraman'a ait 63 DS 219 plakalı otomobil saat 21.00 sıralarında ateşe verildi. Araç kundaklandığı ihbarının ardından olay yerine giden itfaiye ekipleri, yanan otomobili 20 dakika süren bir çalışma sonunda söndürebildi. Yapılan incelemede otomobil sahibinin öğle saatlerinde yaşanan kavgaya karıştığı ve karşı aile fertlerince aracının kundaklandığı ileri sürüldü. Yangının ardından otomobil kullanılamaz hale gelirken, polis aracı kundakladığından şüphelendiği 2 kişiyi gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu haber 3390 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü