SİVEREK'TE UMRE ZİYARETİ BAŞVURULARI BAŞLADI

Mehmet SEZGİN/SİVEREKŞanlıurfa’nın Siverek İlçesinde Hac Mevsimi dışında mübarek mekânları ziyaret etmek isteyenler için Diyanet İşleri

SİVEREK'TE UMRE ZİYARETİ BAŞVURULARI BAŞLADI
06 Nisan 2009 - 21:28
Başkanlığı tarafından organize edilen “Umre Seferleri” başladı.
       
Siverek Müftüsü Hüseyin Ergen umre ziyaretleri için yaptığı açıklamada “Umre Seferleri için Müftülüğümüz tarafından seçilen tercihlere göre kayıtlar yapılmaktadır. Umre’ye gidecek vatandaşlarımız, Mekke-i Mükerreme’de bulunan Kâbe-i muazzama’yı, Safa ile Merve’yi, Arafat, Müzdelife, Mina’yı, Medine’yi Münevver’de bulunan Mescidi-i Nebi’yi, Uhud Meydanı’nı, Mescidi-i Kıbleteyn’i, Mescidi Küba’yı, Hendek Savaşının yapıldığı yeri ve diğer kutsal mekânları ziyaret edecekler” dedi.
 
Müftü Ergen Umre fiyatları hakkında şu bilgiyi verdi ’’800–1000 Euro arasında değiştiğini söyleyen Ergen, Umre’de yapılan hizmetler hakkında da şunları kaydetti, “Uçak biletleri gidiş-geliş, günde 2 öğün yemek, Suudi Arabistanda’ki intikal ücretleri umre fiyatlarına dahildir.2009 yılında Umre için 28 vatandaşımız müracaat etmiştir. Bu sayı ileriki günlerde daha da artacaktır” dedi.


Bu haber 1909 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü