Siverek’te Umre Ödüllü Meal Sınavı Yapıldı

Kur'an Nesli Platformu tarafından düzenlenen umre ödüllü 'Kur'an Nesline Meal Sınavı' Siverek’te yapıldı.

Siverek’te Umre Ödüllü Meal Sınavı Yapıldı
12 Aralık 2016 - 16:59

Kur'an Nesli Platformu tarafından düzenlenen Türkiye geneli "Kur'an Nesline Meal Sınavı", pazar günü saat 10.30'da gerçekleştirildi. Türkiye geneli 100 merkezden yapılan sınav, Siverek’te Yusuf Sami Kız İmam Hatip Lisesi’nde yapıldı.

Sınav başvurusunu yaptığı merkezden farklı bir yerde sınava giren adaylara gereken kolaylık sağlandı ve bulundukları sınav merkezinde sınava alındılar.

Dereceye girenlere başta umre olmak üzere birçok ödülün verileceği sınav ile ilgili bilgi veren Kur'an Nesli Platformu Siverek Koordinatörü Hüseyin Şeker, 2000 yılı ve sonrasında doğanlar birinci kategoride, 1999 yılı ve öncesinde doğanlar ise ikinci kategoride yarışacaklarını söyledi.

Türkiye geneli 46 il merkezi ve 100 merkezde 10 binlerce kişinin yarışmaya girdiğini dile getiren Şeker, "Sınavımız iki ayrı kategoride gerçekleşti. Birinci kategorideki kardeşlerimiz 60 soru üzerinden ikinci kategoridekiler ise 80 soru üzerinden birbirleriyle yarıştı. Yarışma 90 dakika boyunca devam etti. Kur'an Nesli Platformu olarak Kur'an-ı Kerim'e hizmet etmek ve anlaşılması noktasında çalışmalar yapmak bizleri çok sevindiriyor."dedi.

www.siverekgenclik.com




Bu haber 2289 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu