SİVEREK'TE ÜCRETSİZ GÖZ TARAMASI

Mehmet SEZGİN/SİVEREKŞanlıurfa’nın Siverek ilçesinde Merkezi Gaziantep’te bulunan Özel Mirkelam lazerli göz tedavi merkezi tarafından Siverek’te medline sağlık kuruluşunda

SİVEREK'TE ÜCRETSİZ GÖZ TARAMASI
23 Nisan 2008 - 13:28
vatandaşları ücretsiz göz taramasından geçirmeye başladılar. Beş göz hastalıklar uzmanının görev aldığı taramada vatandaşlarda en çok göz iltihabı hastalıkları ile göz katarak gibi göz hastalıkları bulunduğu belirtildi.
    Özel göz merkezinin Siverek’te ücretsiz sağlık taramasını yapması için Merkezi ilçede bulunan Gönüllü annelere derneği başkanı Sultan Bucak yaptığı açıklamada şöyle dedi’’Kentimizde insanlarımızın çoğu yoksul olduğu için göz meyanesi amacıyla çevre il hastanelerine gidemedikleri için kentimizde ücretsiz göz taraması yapılması için uzman hekimlerimize yardımcı olduk’’dedi.
   Göz taraması yapan uzman hekimleri çalışmaları sırasında ziyaret eden İlçe kaymakamı Kemal Yıldız göz muayenesi yaptırarak çalışmalara destek veren gönüllü anneler derneğine sağlık çalışanlarına teşekkür ederek Kaymakamlık olarak bu çalışmaları desteklediklerini belirterek çalışanlara başarı diledi. 
   Edinilen bilgilere göre beş uzman 6 gün süreyle ilçede ücretsiz göz taraması yapıp  göz hastalığı bulunan 50 yoksul vatandaşın göz ameliyatlarını Gaziantep’te ücretsiz yapacak.
Bu haber 2493 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü