SİVEREK'TE TRAFİK KAZASI: 5 YARALI

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde meydana gelen trafik kazasında yolcu minibüsü ile otomobilin çarpışması sonucunda otomobilde bulunan 5 kişi yaralandı.

SİVEREK'TE TRAFİK KAZASI: 5 YARALI
08 Kasım 2013 - 21:21






Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde meydana gelen trafik kazasında yolcu minibüsü ile otomobilin çarpışması sonucu 5 kişi yaralandı.Edinilen bilgilere göre saat 23.00 sıralarında Diyarbakır istikametinden gelip Konya istikametine gitmekte olan içerisinde üniversite öğrencilerinin bulunduğu Ahmet Kahraman yönetimindeki 21 EY 007 plakalı yolcu minibüsü,  Siverek eski sanayi sitesi kavşağında, yolun yağışlı olmasından dolayı İsmet Akbeyaz yönetimindeki 06 AY 5054 plakalı otomobil ile çarparak orta refüjdeki beton elektrik direğine çartptı. Kazada Minibüs sürücüsü Ahmet Kahraman ile otomobil sürücüsü İsmet Akbeyaz ile otomobilde yolcu olarak bulunan B.O.A. G.S, H.S. yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslar ile Siverek Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Kaza yerinde trafik ekipleri trafik akışını kontrollü olarak sağlarken, kaza yapan araçlar çekici ile yoldan kaldırıldı.

Kazayla ile ilgili soruşturma başlatıldı.

www.siverekgenclik.com








Bu haber 3726 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Gülpınar'dan örnek davranış
Gülpınar'dan örnek davranış
 Siverek'te otomobilin çarptığı çocuk hayatını kaybetti
Siverek'te otomobilin çarptığı çocuk hayatını kaybetti