SİVEREK'TE TRAFİK KAZASI 10 YARALI

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 10 kişi yaralandı.

SİVEREK'TE TRAFİK KAZASI 10 YARALI
12 Kasım 2014 - 16:15

ŞANLIURFA- Siverek – Hilvan Karayolunun 10. Kilometresinde, Devlet Hastanesi kavşağında meydana gelen trafik kazasında 10 kişi yaralandı. Edinilen bilgilere göre Hilvan istikametinden Siverek istikametine gitmekte olan İbrahim Halil Yayasit idaresindeki 63 EU 786 plakalı otomobil, Siverek Devlet Hastanesi kavşağında ışıkta bekleyen Mehmet Bozkurt idaresindeki 42 KJ 002 plakalı otomobile arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle Mehmet Bozkurt idaresindeki otomobil sürüklenerek şarampole devrildi.

Kazada İbrahim Halil, Abdurrahman,Sedef,Recep, Fatma,Belkız,Melek Yayasit ile diğer araçta bulunan Mehmet Bozkurt ve Mehmet Aydın yaralandı.

Yaralılar çevredekilerin haber vermesi ile olay yerine gelen ambulanslar ile 50 metre ötedeki Siverek Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Olay yerinde Jandarma ve Polis ekipleri güvenlik önlemleri alırken, trafik akışı ise kontrollü sağlandı. Araçlar ise olay yerine gelen çekicilerle çekildi. Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

www.siverekgenclik.com




Bu haber 3381 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek