SİVEREK'TE TRAFİK KAZASI: 1 YARALI

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralanırken, bazı sürücüler kazanın yeni yola dökülen mucurdan kaynaklandığını iddia etti.

SİVEREK'TE TRAFİK KAZASI: 1 YARALI
18 Ağustos 2014 - 06:28

Siverek-Diyarbakır karayolu 6.Kilometresinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı. Edinilen bilgilere göre Diyarbakır istikametinden Siverek istikametine gitmekte olan Fatma Ulu idaresindeki 38 NS 869 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini yitirmesi sonucunda şarampole yuvarlandı. Kazada otomobil içerisinde bulunan Fatma Ulu yaralandı. Kazayı gören diğer sürücüler ise durumu sağlık ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri araç içerisinde sıkışan sürücüyü kurtararak, olay yerinde hazır bulunan ambulansa taşıdı. Yaralı olan sürücü Siverek devlet hastanesine kaldırdı. Olay yerinde güvenlik ekipleri ise güvenlik önlemi aldı.

KAZA YENİ DÖKÜLEN MUCURDAN KAYNAKLANDI

Yoldan geçen sürücüler ise kazanın karayolları tarafından dökülen mucurdan kaynaklandığını ve fazla mucurun temizlenmediğini, bunu fark etmeyen sürücülerin ise kaza yapmalarına neden olduklarını iddia ettiler.

Siverek Devlet hastanesine kaldırılan sürücünün sağlık durumunun iyi olduğu anlaşılırken, kaza yapan araç çekici yardımı ile çekildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

www.siverekgenclik.com


Bu haber 2577 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Bucak, taziye evlerinde yemek uygulamasına son verdi
Başkan Bucak, taziye evlerinde yemek uygulamasına son verdi
Siverek BILSEM Siverek'in yüz akı olmayı sürdürüyor
Siverek BILSEM Siverek'in yüz akı olmayı sürdürüyor