SİVEREK'TE TRAFİK KAZASI: 1 ÖLÜ, 5 YARALI

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde meydana gelen trafik kazasında otomobil ile yolcu minibüsü çarpıştı. Kazada 1'i kişi hayatını kaybederken, 5 kişi yaralandı.

SİVEREK'TE TRAFİK KAZASI: 1 ÖLÜ, 5 YARALI
19 Mayıs 2014 - 06:01

ŞANLIURFA- Siverek -Feribot yolunun 25. kilometresinde meydana gelen trafik kazasında 1'i ağır olmak üzere 6 kişi yaralandı. Kazayı gören görgü tanıklarının iddialarına göre tali yoldan karayoluna kontrolsüz olarak çıkan M.Emin Kaydus hâkimiyetinde bulunan 63 ED 802 plakalı otomobil, Siverek istikametinden Kahta istikametine gitmekte olan Abdulbaki Kızılay hâkimiyetinde bulunan 02 D 6076 plakalı yolcu minibüsü ile çarpıştı.

Çarpmanın etkisiyle yolcu minibüs şarampole uçtu. Kazada otomobil içinde bulunan Sürücü M.Emin Kaydus ağır yaralanırken, Sevim, Fatma, Hüseyin, Ali Güzen ve minibüs sürücüsü Abdulbaki Kızılay hafif şekilde yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslar ve sivil araçlarla Siverek Devlet hastanesine kaldırıldı. Olay yerine gelen Jandarma ekipleri güvenlik önlemleri alırken, trafik akışı ise kontrollü olarak sağlandı. Kazada yolcu minibüsünün boş olması büyük bir faciayı önledi.

Siverek Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan M.Emin Kaydus hayati tehlikesi bulunması sebebiyle Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma hastanesine sevk edildi.Kaydus burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kazayla ilgili Jandarma ekipleri soruşturma başlattı.




Bu haber 3733 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü