SİVEREK'TE TRAFİK KAZASI: 1 AĞIR YARALI

Siverek- Diyarbakır karayolunda gerçekleşen kazada, Konya konvoyu ile birlikte Diyarbakır mevlidinden dönen 58 yaşındaki kadın ağır yaralandı.

SİVEREK'TE TRAFİK KAZASI: 1 AĞIR YARALI
22 Nisan 2013 - 06:57

ŞANLIURFA - Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından Diyarbakır'da düzenlenen ve yüzbinlerce Peygamber Sevdalısının katıldığı Kutlu Doğum etkinliğine katılmak için Konya'dan Diyarbakır'a gelen konvoy dönüşte saat 22.00 sıralarında, Siverek'e 10 kilometre kala namaz ve ihtiyaç molası verdi.

Bu sırada kızı ile birlikte yolun karşına geçmek isteyen 58 yaşındaki Kadriye Ödemiş'e hızla gelen sürücüsü ve plakası öğrenilemeyen bir araç çarptı. Yakınlarının haber vermesiyle birlikte olay yerine gelen ambulans ile Siverek Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Ödemiş, buradaki ilk müdahalesinin ardından her iki bacak ve bileklerinde çok sayıda kırık bulunduğu için Diyarbakır'da özel bir hastaneye sevk edildi. Kazanın ardından Hilvan ve Siverek'ten gelen peygamber sevdalıları platformu üyeleri mağdur aileyi zor anlarında yalnız bırakmadı.Kazanın ardından kadına çarpıp, olay yerinden kaçan aracın bulunması için jandarma tarafından çalışma başlatıldı.

www.siverekgenclik.com


Bu haber 2663 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü