SİVEREK'TE TAŞLI SOPALI KAVGA 6 YARALI

HABER MERKEZİŞANLIURFA’nın Siverek İlçesi’nde, kiralık dükkan meselesinden dolayı iki aile arasında çıkan; bıçak, taş ve sopaların kullanıldığı kavgada 6 kişi yaralandı.

SİVEREK'TE TAŞLI SOPALI KAVGA 6 YARALI
09 Ağustos 2011 - 12:19
Olay, öğle saatlerinde Haliliye Mahallesi’nde meydana geldi. Yeşiltaş ailesi fertleri, kendilerinden kiraladıkları dükkanı boşaltan, ancak anahtarını vermediğini iddia ettikleri Tivsiz ailesi mensupları ile tartışmaya başladı. Kısa sürede büyüyen tartışma, iki ailenin yakınlarının katılımıyla bir süre sonra kavgaya dönüştü. Birbirlerine bıçak, taş ve sopa ile saldıran kalabalığın kavgası, ihbar üzerine bölgeye gelen polislerin müdahalesi ile sonlandırıldı. Kavga sırasında bıçakla yaralanan İ.Y, M. Y.  ve M. T. ile sopalara hedef olan İ. Y. , C.Y. ve M. T. ambulanslar ile Siverek Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Olay yerinde geniş güvenlik önlemi alan polis, kavgaya karıştığı iddiasıyla bazı kişileri gözaltına alırken, çok sayıda sopa ve bıçağa da el koydu.

Yeni bir kavga ihtimaline karşı iki aile fertlerinin yaşadığı evlerin çevresinde geniş güvenlik önlemi alan polis, olayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.

Bu haber 2907 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Urfa'da 1 haftada 74 uyuşturucu satıcısı gözaltına alındı
Urfa'da 1 haftada 74 uyuşturucu satıcısı gözaltına alındı