SİVEREK'TE SURİYE HALKI İÇİN YARDIM KAMPANYASI

Siverek Suriye yardım platformu tarafından Suriye’de iki savaş arasında kalan mazlum halk için yardım kampanyası başlatıldı.

SİVEREK'TE SURİYE HALKI İÇİN YARDIM KAMPANYASI
20 Nisan 2013 - 06:34

Siverek ilçesinin İnönü Caddesi üzerinde bulunan Sulu cami önünde toplanan Siverek Suriye yardım platformu basın açıklaması düzenledi. Basın açıklamasını Murat Başaran yaptı. Konuşmasında; Bilindiği gibi 2 yılı aşkın bir süredir Suriye’de, bir taraftan devletin bir taraftan da “stratejik çıkarlar” yalanıyla destek veren devletlerin tüm imkânlarını kullanan Baas diktatörlüğü ile Mazlum Suriye halkı savaş halindedir. Zalim Baas diktası ve yardakçıları Suriye’de kadın, çocuk yaşlı, genç demeden insanların üzerine bomba yağdırıyor ve bu katliam hız kesmeden devam ediyor.


Tüm bu gelişmeler karşısında bizler Siverek Suriye yardım platformu olarak,yüce rabbimizin hud suresi 113.ayetinde emrettiği üzere,Zalimlere ve zulme meyletmediğimizi ve mazlum Suriye halkının yanında olduğumuzu açık ve net bir şekilde beyan ettik.


Yardım kampanyamızın ilk bölümü olarak ocak ayında başlattığımız ve yaklaşık 2 hafta süren kampanyamızda toplanan yaklaşık 3 Tır yardım malzemesinin platform üyesi kardeşlerimiz bizzat kendi elleriyle Suriyeli kardeşlerimize teslim ettiler.


Şimdi yeni bir kampanyayla Suriyeli kardeşlerimize yardımcı olabilmek için tekrar buradayız. Bu yardım kampanyamız şehrin çeşitli yerlerinde stantlar kurarak devam edecek, Kuru gıda bebek maması, bebek bezi, elbise ve nakdi yardımlar edilecektir.


Tüm karalama çalışmalarına rağmen, yardımlarını esirgemeyen değerli halkımıza teşekkür eder, yapılan yardımların Allah katında kabul olmasını yüce rabbimizden temenni ederiz dedi.


 


Cemil Yeşildağ /siverekyorum.com


Bu haber 2201 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü