Siverek'te Spor Etkinlikleri Ödül Töreni

Lütfü YalgıSiverek'te bu yıl çeşitli spor dallarında düzenlenen spor etkinliklerinde başarılı olan okul takımları, Vali Celalettin Güvenç'in katıldığı törenle ödüllerini aldı.

Siverek'te Spor Etkinlikleri Ödül Töreni
05 Nisan 2012 - 03:57
Güvenç, Siverek Spor Salonunda düzenlenen ödül töreninde yaptığı konuşmada, gençlerin "geleceğin teminatı" olduğunu ifade etti.
Türkiye'nin de geleceği olan gençleri çok önemsediklerini vurgulayan Güvenç,
"Sizleri çok seviyor, çok önemsiyoruz, çünkü sizler Türkiye'nin geleceğisiniz. Bizler bayrağı Türkiye'de sizlere bırakacağız, sizlerin yaşadığı Türkiye, sizlerin yaşadığı Urfa, sizlerin yaşadığı Siverek bugünkünden daha iyi olacak, daha güzel olacak" dedi.
Konuşmaların ardından Vali Güvenç, Kaymakam Mahmut Hersanlıoğlu, Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Halil Mutlu, Siverek Belediye Başkanı Ali Murat Bucak ve ilgililer, ilçedeki çeşitli spor faaliyetlerinde dereceye giren 26 okulun takımına kupalarını ve madalyalarını verdi.
Törenin ardından Vali Güvenç ve beraberindekiler spor salonunun yanında yapımı devam eden İlçe Gençlik Merkezini gezerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Vali Celalettin Güvenç, gençlik merkezinin mayıs ayına kadar hazır hale gelmesi halinde açılışa Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı davet edebileceklerini ifade ederek,çalışmaların hızlandırılmasını istedi.




























Bu haber 2514 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü