SİVEREK'TE SPOR AKADEMİSİ AÇILACAK

Avrupa Birliği - Futbol Federasyonu ve Şanlıurfa Gençlik Spor İl Müdürlüğü'nün ortak çabaları sonucunda Siverek Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü hizmet sahası içerisine spor akademisi kurulacak.

SİVEREK'TE SPOR AKADEMİSİ AÇILACAK
02 Ocak 2011 - 10:27
Siverek Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu’nu makamında ziyaret eden Şanlıurfa Gençlik Spor il Müdürü Hakan Altuğ, Avrupa Birliği-Futbol Federasyonu ve Şanlıurfa Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nün ortak çabaları ile ilçede 2 Milyon Euro’ya mal olacak spor akademisi kurulacağını müjdeledi. Uzun süredir üzerinde çalıştıkları Siverek çocukları ve gençleri için çok önemli olan bu projeyi hayata geçireceklerini belirten Şanlıurfa Gençlik Spor İl Müdürü Hakan Altuğ, "Siverek ilçemize yapmayı planladığımız Spor Akademisi için Avrupa Birliğinden 2 milyon Euro para geldi. Daha önce yetkililer tarafından yeri görülmüş, gerekli çalışmalar da yapılmıştı. Ancak 17 Ocak 2011 günü AB'den ve tesisi yapacak firmadan ilgili yetkililer tekrar Şanlıurfa'ya gelecek ve son görüşmeler yapılarak hemen yapımına başlanacak. Akademinin bitirilerek hizmete girmesi 1,5 yıl içinde olacak. Kısaca 1,5 yıl sonrasında Siverek ilçemiz güzel, modern bir Spor Akademisine kavuşmuş olacak" dedi.


Ziyaret sırasında bir açıklama yapan Siverek Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu, Siverek’te spor akademisi projesi yanı sıra birçok tesise daha imza atılacağını belirterek '' Var olan kapalı spor salonumuzun onarımı da yapılacak ayrıca ilçemizde bir adet AB standartlarında gençlik merkezi ve olimpik kapalı yüzme havuzu yapılacaktır. Yapılacak bu çalışmalar ile ilçemiz Sportif faaliyetlerde istenilen yere ulaşacaktır.'' dedi.

Siverek Gençlik Haber

Bu haber 2837 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Bucak, taziye evlerinde yemek uygulamasına son verdi
Başkan Bucak, taziye evlerinde yemek uygulamasına son verdi
Siverek BILSEM Siverek'in yüz akı olmayı sürdürüyor
Siverek BILSEM Siverek'in yüz akı olmayı sürdürüyor