SİVEREK'TE SİLAHLI SALDIRI

Haber Merkezi/SİVEREKŞanlıurfa’nın Siverek ilçesinde silahlı saldırıya uğrayan, bir araç içinde bulunan 5 kişiye

SİVEREK'TE SİLAHLI SALDIRI
17 Mart 2010 - 16:53
şans eseri kurşun isabet etmedi
   
Edinilen bileğilere  göre  Eski Diyarbakır Yolu Mehmetçi İlköğretim Okulunun önünden aracıyla şehir merkezine doğru seyir halinde olan A.H. eşi ve 4 çocuğuyla hareket halindeyken polisçe kimliği tespit edilen üç kişinin saldırısına uğradı. Açılan ateş sonucu araca 5 mermi isabet ederken, araç içinde bulunan şahısların hiçbirine merminin isabet etmemesinin büyük şans olduğu belirtildi. 
  
Olaydan sonra  Polis Olay Yeri İnceleme Ekipleri olay yerinden  boş kovan topladılar.
   
Olaydan sonra karakolda Polislere ifade veren A.H. akrabaları olan ve aralarında kan davası bulunan 3 kişinin iki araç içinden kendilerine ateş açtıklarını belirtmesi üzerine isimleri Emniyetçe gizli tutulan şahısların yakalanması amacıyla ilçede operasyon başlatıldı.
    
Saldırıya uğrayan akrabalarına destek için geldiler, silahlarıyla  yakalandılar.
    
Edinilen bilgilere göre silahlı saldırıya uğrayan A.H.’nin yakınları, olayı duymaları üzerine İlçe Emniyet Müdürlüğü Binası önüne geldiler. Durumlarından şüphelenilen 3 kadın, 6 erkek 9 kişinin üst araması yapıldı. Yapılan aramada 3 kadının üzerinden 2 ruhsatsız tabanca ile bu tabancalara ait şarjör ele geçirilirken, Emniyet Müdürlüğü civarında   bulunan yine H. ailesi mensuplarına ait olan 2 araçta yapılan aramada  iki ruhsatsız av tüfeği ile çok sayıda av tüfeği fişeği yakalandı.  Yakalanan silahlarla ilgili 3 kadın 6 erkek toplam 9 kişi göz altına alındı. olayla ilgili soruşturmanın çok yönlü devam ettiği belirtildi.
Bu haber 1780 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü