SİVEREK'TE SİLAHLI ÇATIŞMA

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde Camikebir Mahallesinde, F.ve P. aileleri arasında silahlı çatışma çıktı.(GÜNCELLENDİ) OLAY YERİ İLK GÖRÜNTÜLER

SİVEREK'TE SİLAHLI ÇATIŞMA
12 Nisan 2011 - 11:24
Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi'nde, aralarında alacak konusunda husumet bulunan F. ve P. aileleri arasında çıkan tartışma, silahlı çatışmaya dönüştü. İlçe Emniyet Müdürlüğü yanındaki çatışmada, şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı. Bir ev ve otomobilin kurşunlara hedef olduğu çatışma ardından polis, olaya karıştığı saptanan 5 kişiyi silahlarıyla birlikte gözaltına aldı.

Siverek'te korkuya yol açan çatışma, saat 14.15 sıralarında Camıkebir Mahallesi'nde başladı. Aralarında alacak konusundan husumet bulunan P. ailesinin fertleri otomobiliyle önünden geçtikleri hasımları F. ailesi üyeleri ile tartıştı. İlçe Emniyet Müdürlüğü yakınındaki tartışma ardından P. ailesi fertleri otomobilden, F. ailesi mensupları ise evlerinden birbirlerine uzun namlulu tüfek, pompalı tüfek ve tabanca ile ateş etmeye başladı. Ortalığın savaş alanına döndüğü çatışmada, sıkılan onlarca mermi mahalle sakinlerinin korkuya kapılmasına yol açtı. Yoğun silah sesi üzerine olay yerine çok sayıda polis, ellerinde tabancaları ile koşarak giderken, mahalle de abluka altına alındı. Şans eseri ölen ya da yaralanan kimsenin olmadığı silahlı çatışmada, 1 otomobil ve ev kurşunlara hedef oldu. Silahlı çatışmaya müdahale eden polisler, 2 aileye mensup A.F., M.F., İ.H.P., M.P., M.F.'yi ellerindeki silahlarıyla yakalayarak gözaltına aldı.

Polis şüphelilerle birlikte; 2 tabanca, 3 pompalı tüfek, 1 MP 1 otomatik silah ile çok sayıda mermi ele geçirdi. Yeni bir kavga olasılığına karşı iki aileye mensup kişilerin oturduğu ev ve çevrelerinde geniş önlem alan polis, soruşturmayı sürdürüyor.







Bu haber 2583 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile görüştü
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile...