SİVEREK'TE SATRANÇ TURNUVASI

Eğitim Bir-Sen Siverek Temsilciliği tarafından ortaokul ve lise öğrencilerin katılacağı ödüllü satranç turnuvası düzenlenecek.

SİVEREK'TE SATRANÇ TURNUVASI
23 Mayıs 2013 - 13:42

Siverek Eyyüp Cenap Gülpınar Gençlik Merkezi’nin Şanlıurfa Satranç Federasyonu Şubesi ve Siverek Eğitimciler Birliği Sendikası ile iş birliği halinde düzenlediği SATRANÇ TURNUVASI 25-26 Mayıs 2013 tarihlerinde Siverek Eyyüp Cenap Gülpınar Gençlik Merkezi Salonunda yapılacak. Ortaokul ve Lise Öğrencileri arası iki kategoride olmak üzere yapılacak olan turnuvada Uluslar arası Satranç Federasyonu’nun kabul ettiği kurallar geçerli olacak. Turnuva sonuçları da Türkiye Satranç Federasyonunun kayıtlarında geçerli olacak şekilde işlenecektir. Konuyla ilgili bilgi veren Fikret Aslanparçası, İlçemizde ilk defa Ulusal ve uluslar arası düzeyde geçerliliği olacak bir turnuva düzenlediklerini, turnuva sonunda dereceye giren oyunculara Tablet Bilgisayar, Bisiklet ve Dijital Fotoğraf makinesi gibi hediyeler verileceğini söyledi. Turnuva yönergesinde belirtilen şartları taşıyan bütün satranç severleri turnuvaya katılmaya davet eden Aslanparçası Turnuvaya başvuruların Turnuvanın başlama saatine kadar yapılabileceğini de ifade etti.

i. Başvurular,Türkiye Satranç Federasyonu sporcu lisansına sahip sporcular 24 Mayıs 2013 tarihi saat 17:30 kadar Türkiye Satranç Federasyonu Şanlıurfa İl temsilciliği web sitesinden turnuva kayıt bölümünden (www.sanliurfa.tsf.org.tr) yapabileceklerdir. Satranç Federasyonu sporcu lisansı çıkartmak veya sezon vizesini yaptırmak isteyen sporcular Türkiye İş Bankası Şubelerinden, http://kampanya.tsf.org.tr/ ve http://lisans.tsf.org.tr/ adreslerinden veya Şanlıurfa Satranç İl Temsilciliğinden yapabilirler. (Tel: 0530 7706563)

ii. Web sitesinden turnuvaya kayıt yaptıran 25 Mayıs 2013 tarihinde turnuva salonunda açılacak olan Kayıt Kontrol Masasında saat 09.30’a kadar kayıtlarını kesinleştirmesi gerekmektedir. Aksi durumda işlemini yaptırmayan sporcuların eşlendirmeye alınmayacaktır.

iii. Web sitesinden kayıt yaptırmayan sporcular 25 Mayıs 2013 günü turnuva salonunda saat 09.30’a kadar kayıt ve lisans işlemleri yapılacaktır.

iv. Başka yollarla yapılacak başvurularda, kaybedilecek haklardan organizasyon sorumlu olmayacaktır.

v. Katılacak sporcularda 2012-2013 TSF lisans şartı aranır. Lisans kontrolü turnuva öncesinde “Lisans Bilgi Sistemi” den yapılacaktır. Tüm sporcular yarışma öncesinde lisans işlemlerini tamamlamak zorundadırlar.

vi. Katılımcı sporcular nüfus cüzdanları veya kimliklerini yanlarında bulundurmakla yükümlüdürler.

www.siverekgenclik.com


Bu haber 4847 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile görüştü
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile...