SİVEREK'TE POLİS TEŞKİLATININ 166. YILI ETKİNLİKLERİ KUTLAMALARI SONA ERDİ

Mehmet SEZGİN/SİVEREKSiverek ilçe Emniyet Müdürlüğü Polis Teşkilatı’nın 166. yıldönümünü cumhuriyet alanında yapılması düşülen çelenk bırakma töreni

SİVEREK'TE POLİS TEŞKİLATININ 166. YILI ETKİNLİKLERİ KUTLAMALARI SONA ERDİ
11 Nisan 2011 - 22:25
ilçede yağmur yağışı nedeniyle Endüstri Meslek Lisesi Salonunda  yapıldı.
İlçenin Endüstri Teknik Meslek Lisesi Salonunda düzenlenen etkinlikler, saygı duruşu ve İstiklal Marşıyla ardından devam etti. Düzenlenen etkinliğe İlçe Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu, Belediye Başkanı Ali Murat Bucak, bazı daire amirleri ve Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri katıldı.
İlçe Emniyet Müdürü Özcan Kara yaptığı konuşmada şunları kaydetti ’’ülkemizde huzur ve güvenin sağlanmasında gösterilen başarı, milletimizin polisine olan güvenini ve manevi desteğini bir kat daha arttırmıştır. Bu olumlu gelişme mensuplarımızın demokratik, hukuk kuralları çerçevesinde fedakârca görev yapmalarının yanı sıra eğitim ve modernisazyona verilen önem sayesinde gerçekleşmiştir. Bu düşüncelerle tüm teşkilat mensuplarımızın ve fedakâr ailelerinin 166. kuruluş yıl dönümünü kutluyor, görevi uğruna canlarını feda eden başta mesai arkadaşlarımızın, kardeşimiz Nihat karakoca olmak üzere aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle, kahraman gazilerimizi şükranla anıyor, şahsım ve personellerim adına etkinliklerde emeği geçen herkese teşekkür ederek saygılar sunuyorum’’ dedi.
Düzenlenen etkinlikte Halit Gülpınar İlköğretim Okulu öğrencisi Muhammed Furkan Gengeç 'Polis’ adlı şiiri okudu. 
Program polis haftası ile ilgili okullar arası yapılan şiir, komposizyon ve resim dalında dereceye giren öğrencilere protokol tarafından çeşitli hediyeler dağıtıldı.


Lütfü YALGI/SİVEREK





Bu haber 3373 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu