SİVEREK'TE OKULLAR ARASI İSTİKLAL MARŞINI GÜZEL OKUMA YARIŞMASI DÜZENLENDİ

Lütfü Yalgı 12 Mart istiklal marşı’nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma etkinlikleri Siverek’te okullar arası en güzel istiklal marşı okuma yarışması düzenlendi

SİVEREK'TE OKULLAR ARASI İSTİKLAL MARŞINI GÜZEL OKUMA YARIŞMASI DÜZENLENDİ
10 Mart 2012 - 15:40

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde 12 Mart istiklal Marşı’nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma etkinlikleri  kapsamında Türk Telekom Lisesi koordinatörlüğünde merkez ve köy okulları arasında en güzel istiklal marşını ezbere okuma yarışması düzenlendi.


İlçenin Endüstri Teknik ve Meslek Lisesi konferans salonunda düzenlenen yarışmaya merkez ve köy okullarından 39 yarışmacı ve jüri üyeleri katıldı.


Okul öncesi, ilköğretim ve lise öğrencileri arasında düzenlenen Yarışmada okul öncesi kategorisinde Mehmetçik ilköğretim Okulu öğrencisi Saadet Sultan Özgötürücü tek yarışmacı olarak birinci seçildi. İlköğretim okullarında birinci Fevzi Geçgel ikinci Gülistan Kurum Üçüncü Mizgin Güneş, liselerde ise birinci Derya Altınyüzük, ikinci Emine Havsa Nur Balman, üçüncü Dicle Avaz İsimli öğrenciler jüri üyeleri tarafından en güzel istiklal marşını okuyan öğrenci seçildi.


Konuyla ilgili Türk Telekom Lisesi Müdürü Tekin Ergül yaptığı açıklamada şunları kaydetti.’’12 Mart istiklal Marşımızın kabulü etkinlikleri haftası çerçevesinde okulumuz olarak böyle bir etkinlik düzenleyerek kutladık.Amacımız istiklal marşımızı en güzel bir şekilde öğrenciler tarafından seslendirmek ve öğrencilerin okullarındaki derslerine katkı sunmak istedik. Dereceye giren öğrencilere 12 Mart günü Türk Telekom Lisesi koordinatörlüğünde düzenlenecek olan etkinliklerde hediyeleri verilecek.




Bu haber 2606 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması