Siverek'te okulda hırsızlık

ŞANLIURFA- Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde okula giren hırsızlar okul mallarına zarar vererek bir plazma TV ve kamera kayıt cihazını çalarak kayıplara karıştı.

Siverek'te okulda hırsızlık
24 Ağustos 2018 - 20:27

Siverek'te bir lisenin bodrum katındaki demir parmaklıkları kıran hırsızlar, okul mallarına zarar vererek okulda bulunan bir plazma TV ve kamera kayıt cihazını çaldı.

Edindiğimiz bilgilere göre, Yenişehir Mahallesinde bulunan Siverek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine giren hırsız veya hırsızlar idare odalarının kapılarını kırarak içerde bulunan bir Plazma TV ve kamera kayıt cihazını çalarak kayıplara karıştı.

Kurban Bayramı tatili nedeniyle okul bahçesinde bulunan ağaçları sulamak için okula gelen okul Müdürü M. Ali Baturalp, okul kapılarının kırıldığını ve okuldaki plazma TV ve kamera kayıt cihazının yerinde olmadığını görünce durumu polis ekiplerine haber verdi.

Okulda inceleme yapan polis ekipleri, hırsızların bodrum katındaki pencerelerin demir parmaklıklarını kırarak içeri girdiğini tespit etti. Okuldaki maddi zararın yaklaşık 5 Bin TL civarında olduğu öğrenildi.

Okulda parmak izi araştırması yapan polis, şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

www.siverekgenclik.com


Bu haber 3373 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek