SİVEREK'TE NURLU RÜZGAR ESMEYE DEVAM EDİYOR

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde, Kutlu doğum ayı münasebetiyle, kutlu nebiyi anlatan programlar düzenlenmeye devam edecek

SİVEREK'TE NURLU RÜZGAR ESMEYE DEVAM EDİYOR
10 Nisan 2013 - 09:20

ŞANLIURFA- Siverek Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından 14 Nisan Pazar günü saat 13.30’da, Feribot Yolu üzerinde bulunan özel bir düğün salonunda kutlu doğum etkinliği düzenlenecek. Etkinliğe Yrd. Doç. Dr. Huzeyfe El Hatib ve Araştırmacı Yazar Muhammed Özkılıç katılacak. Yapılacak konuşmalarda sünnettin hayatımızdaki yeri ve Hz. Peygamberi anlamak konuları işlenecek.

Kutlu doğum etkinlikleri kapsamında Siverek Müftülüğü tarafından bir dizi etkinlik düzenlenecek. Etkinliklerin ilki erkelere yönelik olarak 14 Nisan 2013 Pazar günü saat 14.00’te, Eyüp Cenap Gülpınar Gençlik Merkezinde İlahiyatçı Prof. Dr. Musa Kazım Yılmaz’in katılacağı bir program düzenlenecek. Bayanlara yönelik ise 17 Nisan 2013 Çarşamba günü saat 14.00’te , Eyüp Cenap Gülpınar Gençlik Merkezinde, Kız Kur’an Kursu öğretici ve öğrencilerinin düzenleyeceği bir program düzenlenecek. Siverek Müftülüğü tarafından son olarak da 19 Nisan 2013 Cuma günü, Eskişehir İl Müftülüğü Baş Vaizi Mustafa Nazmi Bahçe tarafından Cuma vaazı verilecek.

Kutlu doğum programları kapsamında, Siverek Belediyesi tarafından İlahi Sanatçısı, Ömer Şefkatli’nin Kanal Urfa’da yayınlanan “Yürekten Ezgiler” programı bu hafta Siverek Belediyesi’nin katkılarıyla canlı olarak Cudi Paşa Konağında ve aynı anda Kanal Urfa’dan yayınlanacak. Yürekten Ezgiler programının konukları Mustafa Caymaz, Grup Hayber, ve Semazenlerin’de eşlik edeceği Ömer Şekkatli’nin sunumu ile 10 Nisan Çarşamba günü saat 20.00’da Cudi Paşa konağında ve aynı anda Kanal Urfa’da yayınlanacaktır.

www.siverekgenclik.com





Bu haber 2369 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi