Siverek'te Nöbetçi Eczane Yetersizliği

 İLKHA
Siverek ilçesinde nöbetçi eczane yetersizliğinden dolayı bazı vatandaşlar mağdur oluyor. ŞANLIURFA- Siverek ilçesinde tatil günleri ve geceleri tek bir tane eczane nöbetçi olduğundan tek bir nöbetçi eczane vatandaşların ihtiyaçlarına karşılık veremiyor.

Siverek'te Nöbetçi Eczane Yetersizliği
01 Nisan 2009 - 15:22
 
200 bini aşkın nüfusa sahip ilçede bir tek eczanenin yetersiz olduğunu söyleyen vatandaşlar, “ Siverek her geçen gün büyüyor.Bu büyümeye paralel olarak nöbetçi eczanenin bir tane olması ihtiyacımızı karşılamıyor.En az ilçede 2 tane nöbetçi eczane olmalıdır.”
Konu hakkında açıklama yapan Siverek Eczaneler Derneği Başkanı Hasan Basri oğultanış, ilçede 29 tane eczane olduğuna dikkat çekerek, “ Siverek’e merkezde bir tek eczane yetiyor ama bazı günler şehir merkezine 4 km. uzaklıktaki Siverek Devlet Hastanesi yanındaki eczaneler nöbetçi olduğunda vatandaşlarımız ağrı kesici bir hap için  Siverek merkezinden 4 km. uzaklıktaki nöbetçi eczaneye gitmek zorunda kalıyor.Bu durumu önlemek için merkezde de gece yarısına kadar açık bir eczane bulunmalıdır.” dedi
 
 

Bu haber 2606 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması