Siverek'te Müzik Öğretmenlerinden Konser

Şanlıurfa'nın Siverek İlçesinde Müzik öğretmenlerinden yardıma muhtaç aileler ve öğrenciler yararına yardım konseri.

Siverek'te Müzik Öğretmenlerinden Konser
22 Nisan 2016 - 09:07

Şanlıurfa'nın Siverek İlçesinde Müzik öğretmenlerinden yardıma muhtaç aileler ve öğrenciler yararına yardım konseri düzenlendi.

İlçenin Bahçelievler mahallesinde bulunan Çok Programlı Anadolu Lisesi Müzik Öğretmeni Tuncay Eraslan, Osman Esad Efendi İmam Hatip Ortaokulu Müzik Öğretmeni Tuğba Çiçek, Ahmet Arif Ortaokulu Müzik Öğretmeni Metin Çınar ve Şehit Kemal Karakayalı Ortaokulu Müzik Öğretmeni Abdulkadir Büyükateş'ten oluşan Müzik öğretmenlerinin bir araya gelerek yardıma muhtaç aileler ve öğrenciler yararına Eyüp Cenap Gülpınar Gençlik merkezinin konferans salonunda düzenlenen konsere vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Proje sorumlusu Çok Programlı Anadolu Lisesi Müzik Öğretmeni Tuncay Eraslan konser sonrası yaptığı açıklamada '' Yardım konseri fikrini Okul Müdürümüz Remzi Turan'la paylaştığım zaman kendisi olumlu karşılayarak bizlerden desteklerini esirgemediler. Başta İlçe Kaymakamımız Dr. Vural Karagül, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Nuri Kapanoğlu, Okul Müdürümüz Remzi Turan'a ve burada benimle aynı sahneyi paylaşan diğer Müzik öğretmeni arkadaşlarıma projemize destek oldukları için teşekkür ediyorum'' dedi.

Yardım konserinden elde edilen gelirlerin tamamı Okulda yardıma muhtaç aileler ve öğrenciler için harcanacağı belirtildi.


Bu haber 3780 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü