SİVEREK'TE MURSİ'YE DESTEK BASIN AÇIKLAMASI

Hüda- Par Siverek İlçe Teşkilatı Mısır'da meşru hükümete karşı yürütülen askeri darbeyi kınamak, Mursi ve Mısır halkının yanında olduğunu deklare etmek amacıyla basın açıklaması düzenleyecek.

SİVEREK'TE MURSİ'YE DESTEK BASIN AÇIKLAMASI
04 Temmuz 2013 - 14:30

Hüda- Par Siverek İlçe Teşkilatı, Mısır'da meşru hükümete karşı yürütülen askeri darbeyi kınamak, Mursi ve Mısır halkının yanında olduğunu deklare etmek amacıyla 05.07.2013 Cuma günü, Sulu Camii önünde, cuma namazı çıkışında basın açıklaması yapacak. Konu ile ilgili Hüda-Par Siverek İlçe Başkanı Ahmet İdem yaptığı açıklamada, " Askeri darbe, Mısır halkının yarısından fazlasının oyunu alarak seçilmiş M. Mursi'ye ve halkın iradesine karşı yapılmıştır. Emperyalistlerin ve siyonizmin hizmetinde olan askeri cuntaya karşı direneceğini açıklayan Mursi’yi bu onurlu tavrından dolayı tebrik ediyoruz. Darbeye karşı meydanları dolduran Mısır halkının yanındayız. Mısır halkının çoğunluğunun bedel ödeyerek elde ettiği kazanımlarını korumak için ellerinden geleni yapacaklarını ümid etmekteyiz. Her şey bitmiş değildir. Halkın bu askeri darbeyi püskürtmesi Mübarek’i devirmesinden daha önemlidir"


 


İdem açıklamasının sonunda şu ifadelere yer verdi, "Hür Dava Partisi olarak Mısır halkının seçilmiş Cumhurbaşkanı M. Mursi'nin yanında olduğumuzu, haklı mücadelesini ve Mısır halkının onurlu direnişini desteklediğimizi ilan ediyoruz. Hüda Par olarak bu olaya tepkisiz kalmayacağız. Yarın cuma namazının ardından Siverek Sulu Camii önünde yapacağımız basın açıklaması ile Mursi ve Mısır halkının yanında olduğumuzu haykıracağız. Tüm duyarlı Siverek halkını basın açıklamamıza davet ediyoruz"


Bu haber 2769 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti